úterý 31. prosince 2013

Něco jako OOTD

To bych nebyla já abych neměla nějaký zmutovaný název :) Ale ne, to je jedno :D Na Vánoce jsem jela k babičce do Opavy a to jsem také náležitě využila k tomu abych mohla nafotit outfity v jiném prostředí :) Mám dva, protože jsme tam byli dva dny :D nečekaně :DD A já vždycky šla se psem ven do pole a nafotila nějaké ty outfity :) řeknu vám, nebylo to jednoduché :D Nemám stativ, byla jsem tam sama, na poli se psem který mě táhnul pryč :) nakonec jsem si našla posed kam jsem foťák položila a pak nějakou bednu (?) či co a s to se také dobře fotilo :) Moc mi není vidět do obličeje ale snad nevadí :)

Outfity mám dva, z každého dne jiný :D Liší se jen a pouze legínamy a možná světlem :D Samozřejmě i tričkem ale to nemůžete vidět :)

Jinak moc jsem si užila ty dlouhé procházky, kde jsem byla jenom já :)



A co vy? Taky milujete procházky kde s vámi není nikdo jiný? Pro mě je to výborný prostor na přemýšlení :) Ale určitě mi napiště jak to máte vy :)

7 komentářů:

  1. Ty legíny na druhé fotce jsou pěkný :)
    Procházky mám taky ráda, zvlášť když jsem jenom sama :) Akorát poslední dobou bych se nikam sama neodvážila, myslím tím někam do přírody atd., jenom kdybych slyšela, že někde praskne větev, byla bych strachy podělaná :D Asi je to tím věkem no :D

    OdpovědětVymazat
  2. Máš stejného pejska jako já :* Krásný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten bohužel není můj je babičky :) Ale děkuju :)

      Vymazat
  3. Jé, ty máš babičku v Opavě:) Já jsem taky z Opavy:) Jinak máš krásné outfity a tvá babička má krásného pejska! Závidím:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký blog a máš moc krásnýho pejska:) Podívala by ses prosím na můj blog? děkuju:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)