neděle 22. prosince 2013

❄ Vánoce před Vánocemi ❄

Takže dneska tu pro vás mám článek o kosmetických věcech co jsem dostala tak různě po kamarádkách :DD

Dostala jsem celkem dobré věci. Začneme tou nejlepší :)

1. Lip Crayon od Bobbi Brown odstín Warm rose
Toto konturkou jsem naprosto nadšená a straaašně moc za ní kamarádce děkuji! Je úžasná, na rtech dlouho vydrží, má krásný odstín a je ňuňatá :)
2.  High brow od Benefitu
Je to tužka pod obočí a má sloužit k rozjasnění a zvýraznění obočí. Určitě ale bude i výborná na projasnění oka či na waterline. Opět jsem z ní velmi nadšená a moc děkuju!

3. Mýdlo na ruce Sephora s vůní jahody
Toto mýdlo má nejen luxusní balení ale i nádherně voní. Přesně takovou vůni mám ráda. A ruce vůbec nevysušuje a pak i krásně voní. Vím, že je to trapné ale zase děkuju :D

4. Crayon ligne Sourcils aneb Tužka na obočí
Je suprová ale na mě je bohužel moc tmavá. Takže je použitelná jen v opravdu malém množství. Ale i tak děkuju!



To je všechno, určitě udělám článek o tom co jsem dostala pod stromečkem ale pouze o kosmetických věcech. Samozřejmě dále pokračuji v hořčičné masce a dneska nanáším další várku. Také jsem vyfotila kvalitnější pohled na vlasy zezadu. Takže toto je moje momentální délka:

Takže už jen stačí abych vám popřála ať si užíváte tu skvělou Vánoční atmosféru a určitě se můžete těšit na další články. Protentokrát s Vánoční tématikou :) Ale ani v tom nevynechám líčení a módu :) Takže teď už opravdu ahoj, budu ráda za každý komentář. Kačeřina! :)

2 komentáře:

  1. Tvůj blog je úúúžasnýý :D Mooc pěkný, články jsou chytlavé a musím si pročítat další a další...rozhodně nelituju, že jsem tvůj blog viděla a tahle návštěva rozhodně nebyla moje poslední :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé strašně moc děkuju a jsem ráda, že se ti blog líbí! :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)