pondělí 23. prosince 2013

❄ Inspirace pod stromeček ❄

Ahoj, takže dneska tu pro vás mám článek, který bude o líčení, nehtech a outfitu pod stromeček. Tak doufám, že se vám bude líbit a třeba se mnou necháte inspirovat.
   První bych začala líčením. Jde o takové bronzovo zlaté s výraznějším tvarem. Samozřejmě si můžete upravit jak tvar tak barvy :)


  Používala jsem bronzový krémový na celé víčko, potom zlatý, který jsem vklepala do toho krémového. Do ohybu oka jsem dala tmavě hnedý do vnitřního koutku jsem dala béžový a tvar líčení jsem udělala pomocí bronzovovínového metalického stínu :)

Jako další tu mám outfit. Je sice vyfocený doma, protože mě neměl kdo vyfotit ale tak snad fotky budou dostačující. Mám tu dva outfity jeden takový domácí pohodlný a druhý takový svátečnější se šaty. My se třeba dome oblékáme vždycky nějak svátečně. Tehle rok si beru ty černo zelené šaty, které jsem koupila na Votoč Vohoz z a 75 korun :)



A teď se přesuneme k nehtům. Vytvořila jsem úplně lehké ale podle mě velmi efektivní. Prostě jsem na celý nehet dala červený lak a houbičkou jsem poťupkala konečky u jedné ruky stříbrnou a u druhé třpytivou barvou. Udělá to dojem zasněžených konečků a zvládne to naprosto každý :)



 Snad se vám tento článek líbil a vezmete si třeba nějakou inspiraci :) Budu ráda za každý komentář či pravidelného čtenáře :)

Kačeřina :)                   



3 komentáře:

  1. Super článok ja som tiež robila nejaké vinočné líčenia na blogu budem rada ak sa pozrieš!! :-)

    http://www.beautytome001404.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. To líčení vypadá krásně :3

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)