úterý 8. září 2015

Wishlist: Podzim 2015



Další z mých Wishlistů, vždycky jsem si do wishlistů dala spoustu věcí a co z toho? Skoro žádnou jsem si z nich nekoupila, protože byla moc drahá, nebo se mi přestala lívit. Ale teď? Pozor, teď udělám opravdový wishlist a na konci podzimu ho vyhodnotím s krátkými recenzemi na to, co jsem si koupila. Snad to bude vše, co si sem nandám :D


RYOR Matující krém s pudrovým efektem
No neříkejte, že už podle názvů to nezní zajímavě. Jsem zvědavá, co je myšleno tím pudrovým efektem, ale kdo ví, třeba už nikdy nebudu potřebovat pudr :) Každopádně v sobě má mít mořské řasy a hodnocení od lidí s problematickou pletí jsou vynikající. Je tedy poměrně drahý, pro mě. Stojí 184 Kč za 50 ml. Pokud bude tak skvělý jak vypadá a hodnotí ho ostatní, můžu být šťastná :D


Dermacol Barevný pudr na vlasy
Jelikož momentálně mé srdce prahne po modrých vlasech, začala jsem se shánět po modrých přelivech, protože natrvalo je zase nechci :D Našla jsem skvěle vypadající přeliv, ale nejdříve jsem se rozhodla vyzkoušet křídy na vlasy. Potom se rozhodnu dle jejich výdrže. První volba tedy padla na ty od Dermacolu, které jsou teda mega příšerně drahý, ale v drogerii jsem je zkoušela vím, že na vlasech přinejhorším alespoň půjdou vidět. Uvidím no, jsem na to zvědavá. Stojí 99 Kč.



Ziaja Zeštíhlující gel na strie
Chci vyzkoušet ěco od Ziaji a trpím na strie. Tohle tedy byla pro mě ideální volba. Třeba bude dokonce i zeštíhlovat, kdo ví. Jediný problém bude, donutit se mazat se tím pravidelně, ale plně věřím, že se k tomu donutím a vše bude v pořádku. Stojí 99 Kč.


Ziaja Cashmere tělové mléko a sprchový gel
Ano, už vážně poslední věc od Ziaji :D Obojí vypadá zajímavě a jsem upřímně dost zvědavá, jak to může vonět. Zase to stojí jenom 29 Kč obojí a zase to je jen 50 ml balení, ale stejně. Zkusím a uvidím. Dokoupit se dá vždycky všecno, to je to nejmenší.


Avon Bubble Bath Watermelon
Už jsme tuhle pěnu kupovala Káje do SWAPu a konečně si ji tedy chci pořídit i pro sebe :D Miluju vůni melounu a už dlouho, ale vážně dlouho, jsem žádnou pěnu do koupele nepoužívala, tak jsem moc zvědavá. Je levná, jako skoro vše od Avonu, protože za půl litru se zaplatí 63 Kč. K tomu všemu má ještě krásnou barvu.





Ziaja Natural Olive Micelární voda

Další věc od Ziaji, kterou bych chtěla ozkoušet. Ty jo, jsem na tu značku fakt zvědavá, k tomu všemu mě ještě překvapila ta cena. Stojí jenom 29 Kč, jasně že je to jenom 50 ml, ale na vyzkoušení mi to přijde super. 

To je asi vše. Tentokrát se opravdu budu snažit nakoupit všechno a doufám, že se mi to povede, jak tak přemýšlím. Určitě se pokusím potom sepsat shrnutí celého tohoto wishlistu, tedy pokud bude o čem psát :D

Kdybych si asi měla vybrat z tohoto Wishlistu dvě věci, co nejvíce chci, byla by to modrá křída na vlasy a ten matující krém od RYORu :)

Co je na vašem wishlistu? Jaká barva na vlasy vás láká?

14 komentářů:

  1. Super :)) na mem wishlistu je momentalne knizka"ukaž co děláš", barva na vlasy mě neláká :)
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tu knihu neznám, ale kouknu se. Já právě hrozně nevím, co s těmi vlasy mám dělat...

      Vymazat
  2. U mě na wishlistu se nachází rtěnka od MACu, ale vůbec netuším, jaká barva by byla ta správná. A jelikož jsem z vesnice, nemám moc možností, kde bych ji mohla zkusit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chce si najít spoustu swatchů na internetu a pak jen vybírat :D i když oni mají těch odstínů tolik, že to není vůbec lehké.

      Vymazat
  3. tiež túžim po pár výrobkoch od Ziaji, nie týchto konkrétne, ale zamilovala som si túto značku a chcela by som vyskúšať všetko! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na to hrozně zvědavá, protože všichni si to chválí!

      Vymazat
  4. mám na wishlistu spoustu věcí, ale pořád nějak nevím... :) ale věc, se kterou jsem si na 100% jistá jsou roztrhaný rifle, jen ještě najít nějaké, které mi budou délkově :) ta křída na vlasy mě taky docela láká, ale pro mě je to spíše letní záležitost :)

    gingersmile.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U té křídy, na léto to bere nejvíce lidí, prostě není škola, proč nedělat kraviny. Taky to tak mám, ale prostě jít do školy a být jediná z šestiset lidí s modrými vlasy, no páni! :D

      Vymazat
  5. Pěkné věci, doufám, že se ti vše splní a pořídíš si to! :D
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Na mém wishlistu je opět nějaký krém na zimu od weledy, dost jsem zvědavá na ten nový univerzální, jinak musím obnovit svou kosmetickou taštičku od řasenky po něco na pusu. Po prázdninách je docela zoufalá. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weleda bude určitě skvělá :) Já mám pocit, že mi nic neubývá :D

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)