pondělí 23. března 2015

Recenze: Sada Oriflame Nature Secrets


Ahojky, dneska budu psát o sadě Oriflame Nature Secrets, kterou jsem dostala ve SWAPu s Kájou :) Celá sada vypadá pěkně a tak strašně jarně a tak je už používám, protože kdo by už nechtěl to pořádné správné jaro, které ještě pořád není :)

Celá sada má vůni Vanilky a Granátového jablka :) Jestli se vám to zdá jako netradiční kombinace, musím vám říct, že k sobě je to dokonalá kombinace :) Jelikož je tam vanilka, voní klasicky vanilkově, krémově, ale díky granátovému jablku voní čerstvě a jarně a nakonec z vůně vyjde super osvěžující vůně :)

V sadě bylo tuhé mýdlo, krém na ruce a sprchový krém, ke všemu se postupně dostanu :)

Moc se mi líbí balení všech věcí, které je krásně sladěné a barvy spolu vypadají úžasně! Produkty mají zelené víško a zelené pozadí nálepky a na nich jsou nakreslené dva kousky granátového jablka a vanilky i s jejím květem.


Sprchový Krém
Jako první asi rozebereme tento sprchový krém. Jestli vás zarazilo, že mluvím o sprchovém krému, nespletla jsem se. Opravdu je na etiketě napsáno sprchový krém, ale když lahvičku otočíte dozadu, v informacích se můžete dočíst, že je to sprchový gel, jsem z toho zmatená, ale tak nevadí. Chtěla jsem rozluštit složení a zjistit, jaké jsou změny oproti klasickému sprchovému gelu, ale jelikož ingredience jsou napsány nějakým zvláštním jazykem, trochu z toho sešlo. Lahvička je průhledná, je úzká a nahoře se ještě trochu zužuje. Víčko je krásně světle zelený a skoro u spodku, je nalepená již zmiňovaná etiketa :)

Teď k jeho účincích. Má poměrně výraznou vůni a tak bez problémů provoní celou koupelnu. Jeho konzistence je o něco hutnější, než mají klasické sprchové gely. Celý gel je světle růžovo - oranžový :) A co je na tom nejlepší, po umytí s ním je pokožka hladká a pořád ze sebe cítím jeho vůni :)


Krém na ruce
Krém má stejnou vůni jako sprchový gel a i stejně zbarvené balení. Samotný krém je lehce narůžovělý. Má hodně gelovou konzistenci, takže ruce rásně hydratuje a co je na něm nejlepší je, že na rukách nezanechává žádný mastný film, ale bleskově se vsákne a ruce jsou hydratované a hebké, co víc si přát. Mám ho položený na nočním stolku a a používám ho každé ráno a večer.

Stejně jako tělo po sprchovém gelu, po tomto krému vůně ulpí na vašich rukách, takže vám po celý den zůstanou voňavé.


Klasické tuhé mýdlo
Mýdlo jsem ještě nevybalila z obalu, takže vám nepovím, jakou má barvu a tvar, ale ani jeho rozbalení neplánuju, protože ho mám položené ve skříni u triček a pokaždé když otevřu můj šuplík s tričky zavane ke mě jeho vůně, která je stejná, jako u ostatních produktů :)

Celkově jsem z té sady nadšená a pokaždé, když se na ní podívám a nebo přičichnu, těším se na jaro ještě o něco víc. Žádnou jinou zkušenost s produkty Oriflame nemám, ale moc se mi zalíbil jejich sprchový gel s peelingovým efektem a vůní mentol a malina a jelikož miluju všechno s malinami, určitě si ho někdy pořídím, myslím, že bude skvělý na léto :)

Doufám, že se vám článek líbil a třeba jste se i s těmi jarními brvami naladili na jaro!

Dolů mi napiště, jestli jste už zkoušeli nějaké věci od Oriflame a jaké jsou vaše oblíbené :)

2 komentáře:

  1. Hezká recenze. jsem ráda, že ti produkty tak vyhovují! :) Já jsem ti původně chtěla koupit celou sadu s tím mentolem a malinou, protože mám doma z této řady deodorant, který naprosto dokonale voní!! Ale pak mi přišlo, že se na jaro hodí tato, tak jsem vzala tuto, protože ta s malinou mi přijde zase letní... :D

    http://kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jsi to vychytala, na jaro je fakt skvělá, strašně ráda se s tím gelem sprchuju :D Ještě jednou za ní moc děkuju :D

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)