sobota 7. února 2015

Recenze: EOS Pomergranate Raspberry


Ahojky, dneska pro Vás mám skvělou zprávu a ještě k tomu článek :) Co lepšího si přát? Nově si totiž můžete na parfums.cz koupit EOS a nemusíte se bát, že vám přijde fake (ano, jsou i faky na EOS), ano sice je tam EOS asi o 50kč dražší než ho můžete sehnat, ale určitě je to bezpečnější metoda :) Takže Tady můžete najít konkrétně ten co mám já, Pomergranate Raspberry.

Na začátek bych chtěla ještě něco napsat. Pokud si na oficiálních stránkách dohledáte složení tohoto slavného balzámu, zjistíte, že by si ho vlastně každý mohl namíchat a vyrobit každý doma, ale podle mě mezi hlavní faktory, proč je EOS tak oblíbený je jeho roztomilé balení a vůně, popřípadě chuť.

Jeho složení:

  • vitamin E – antioxidant, chrání rty před okolními vlivy
  • bambucké máslo – zklidňuje a zvláčňuje
  • jojobový olej – hydratuje
Zdroj parfums.cz



EOS je celý přírodní, bez parabenů a vazelíny, takže je naprosto neškodný :) Já sama jsem ho dostala k Vánocům a naprosto se do něj zamilovala a určitě neskončím jenom s jedním.


Ano, nejvíce mě na tomto balzámku uchvátilo jeho balení, které je jak roztomilé tak i praktické. Vždycky má barvu podle příchutě daného balzámu tzv. Můj je růžový, mentolový je světle zelený atd. Balení je lehce pogumované, takže se vám určitě nestane, že by vám vyklouzl z ruky.


Nahoře je vyrytý nápis EOS, který je také na spodní plošce, a které balzám stojí. Tam kde se balzám otevírá, má vytlačenou prohlubeň, pravděpodobně pro lehčí otvírání. Mezi vrchním víčkem a spodní částí obalu, je nepatrná mezírka :)


Balzám se normálně šroubuje, takže nic složitého. Když ho poprvé otevřete, bude tam na vás čekat naprosto hladký a lesklý, nažloutlý balzám do půlkoule. To, že je lehce nažloutlý je pro mě znamením toho, že je naprosto bez chemie. Nemyslím si, že by vůbec někomu mohla vadit jeho vůně, která je příjemně nasládlá a když si balzám nanesete na rty, balzám je sladký :) Určitě se nebojte ho trošičku olíznout.



Ve vrchním víčku je jakýsi plastový obal, který chrání balzám před jakoukoliv újmou.


Teď k samotnému balzámu. Docela jsem se bála, že samotný produkt nebude tak úžasný, protože každý určitě slyšel, že tento proslulý balzám je tolik slavný jen kvůli svému unikátnímu balení a jinak to žádný zázrak není.

Já tvrdím přesný opak. EOS patří mezi jeden z nejlepších balzámů vůbec a nemůžu si ho vůbec vynachválit. Když ho nanesetu na rty, vytvoří takovou lojovitou vrstvu, která vaše rty 100% ochrání, třeba zrovna teď v zimě, před chladem. Jeho výdrž sice nijak úžasná, ale ani nijak podprůměrná. Když ho nanesu ráno před školou, okolo takové třtí hodiny ho ještě na rtech cítím. Takže na moje rty má určitě příznivé účinky.

Na parfums.cz máte určitě z čeho vybírat a seženete tam prakticky všechny příchutě. Já bych si jako další chtěla pořídit buď Blueberry Acai, Summer fruit, Sweet mint nebo Honeysuckle Honey Dew, ale plánuju si je posbírat všechny :)

Tyhle všechny mají:
  1. Raspberry Pomergranate
  2. Blueberry Acai
  3. Sweet Mint
  4. Honeysuckle Honeydew
  5. Summer fruit
  6. Strawberry Sorbet
  7. Tangerine
  8. Cononut Milk
  9. Lemon Drop
Doufám, že jsem vám třeba poradila jaký EOS je a jestli stojí za tu poměrně velkou částku :)





Do komentáře mi napište, jestli nějaký EOS máte a jaký je váš názor na tyhle balzámky :)

8 komentářů:

  1. skvělý článek... :D eosy jsou podle mě úplně super, co lidi zaujme nejvíce je asi ten design, je to praktické atd. :D já mám doma eosy 2, objednávala jsem je za 129 Kč z myeos.cz... :D fake to pravděpodobně nejsou... mám Blueberry Acai a Sweet Mint, jsem maximálně spokojená... jo a Pomegranate Raspberry jsem kupovala kamarádce a taky voní moc pěkně... :D máme to stejně, taky bych je chtěla posbírat všechny... :D jako další plánuji asi Honeysucle Honeydew

    http://ginger-smile.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, asi se tam taky kouknu :D Bych na tom vydělala :D snad je jednou budu mít všechny :D

      Vymazat
  2. Hmm, na eos si brúsim zuby už asi fakt dlho aj napriek tomu, že som počula vela negatívnych názorov, aj tak by som ho chcela vyskúšať a raz si ho hádam už zoženiem! :) Tvoja recenzia ma véélmi zaujala, dobrý článok! :)

    BibiBrooks

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, strašně mě to od tebe potěšilo :D Eos určitě vyzkoušej, myslím, že za to opravdu stojjí :D

      Vymazat
  3. Mám Eos doma a rovnou 2 kousky a taky ho mám moc ráda. Nemůžu si je vynachválit! A navíc kvůli jejich ceně mě donutí je používat!

    Beau&Fash Klár(k)a - můj blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závist! Už se nemůžu dočkat, až si pořídím nějaký další :D

      Vymazat
  4. Ahoj! Holky, chtela bych se vas vsech zeptat, jestli vam prisly EOS balzamy zatavene v takovem tom originalnim papirovem baleni, v jakem jsou treba u nas Labello a nebo jen v takove te smrstovaci folii? Odlud si mam objednat balzam, aby mi prisel v tom originalnim baleni?

    OdpovědětVymazat
  5. tiež sa mi tento balzam veľmi zapáčil :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)