pátek 17. ledna 2014

Má výbava na ples

Ahojky, dneska vám tedy přináším další článek a tentokrát se bude věnovat mé výbavě na ples. Tento rok budu mít imatrikulační ples jelikož jsem v primě na šestiletém gymnáziu. Tento článek bude spíše inspirativní a o fotkách ale i tak doufám, že se vám bude líbit. Na přání Adély, chystám článek který bude obsahovat recept na domácí deodorant :)



Šaty jsem chtěla s ramínky ale jak jsem zjistila skoro žádné hezké s ramínky nedělají a tak jsem zvolila variantu s jedním ramenem :) Také jsem měla jinou představu o barvě, chtěla jsem nějaké béžovo zlaté ale paní v obchodě mi řekla, že v nich vypadám vyblitě, a to doslova :DD Ale má pravdu já jako blondýnka se světlou pletí jsem v nich vůbec nevynikla. Nakonec jsme se tedy všichni shodli na těchto růžových :)

Boty jsou na nízkém podpatku protože se bojím, že na nich hodím hubu a všichni až do sexty si mě budou pamatovat jako tu co spadla na svém imatrikulačním plese :D


Nad náhrdelníkem ještě přemýšlím, šaty mají malý výstřih a jak můžete vidět olemovaný kytičkama tak aby to nepůsobilo moc přeplácaně.

Mezi laky se ještě rozhoduji ale asi použiju ten bílí se třpytkami :)

Určitě mi napište jaká je vaše výbava na ples :)

11 komentářů:

  1. Šaty vypadají luxusně !! :) Všude čtu , kdo se chystá na ples, vidívám různý fotky výbav a každýmu to závidím, protože já nikam nejdu :/ :D Rozhodně si to užij ! .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Určitě si to užiju :) Tohle je tedy můj první ples tak jsem natěšená no :)

      Vymazat
  2. Máš nádherné šaty, já nikdy na žádném plese nebyla, tak si to užij i za mě:)
    lovely-pinkk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou nádherné! :) Já měla loni svůj maturitní ples, takže určitě si to moc užij! :) Jinak jestli ti mohu poradit... pokud máš šaty na jedno rameno, tak si náhrdelník určitě neber. :) Působilo by to hrozně přeplácaně. Já bych spíše zvolila nějaké stříbrné naušničky a náramek. :) Vlasy bych vyčesala do drdolu a podél obličeje nechala spadnout pár navlněných pramínků. :) Vyniknou tak ty šaty na jedno rameno. :)


    http://nooridnary-girl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Akorát nevím s těmi vlasy, přijde mi, že mi drdol vůbec nesluší :ú Ale tak jdu ke kadeřnici tak mi snad poradí :) Jinak děkuji za moc milý komentář :)

      Vymazat
    2. Nemáš vůbec za co. :) Doufám, že nám pak sem dáš fotky. :)

      Vymazat
  4. ty šaty vypadají opravdu skvostně ! :3 já mám za sebou akorát taneční a někdy v budoucnu stužkovák :-D

    lost-strength.blogpost.cz

    OdpovědětVymazat
  5. náááááááádhera....já chci taky na ples...to bych se s outfitem pořádně vyřádila :))

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty vypadají moc hezky :)
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)