sobota 19. března 2016

Moje sbírka EOS balzámů


Do těhle balzámů jsem se zamilovala před rokem na Vánoce, kdy jsem dostala svůj první EOS balzám. Byl to Raspberry Pomergranate a moc jsem si ho oblíbila.Byl v sadě s krémem a ještě jedním, tyčinkovým EOS balzámem Strawberry sorbet, který nosím hlavně v penálu nebo kabelkách, protože má praktičtější tvar, alespoň podle mě.

V září jsem kvůli spolupráci dostala další, a tak se mi doma vytvořila menší sbírka. Postupně vám je tedy představím, chybět bude pouze melounový ze sady, který jsem věnovala kamarádce, protože mi nevoněl.


Půjdu podle oblíbenosti, první mám nejraději atd.

Blueberry Acai
Kdybych měla jeho vůni a chuť k něčemu přirovnat, řekla bych, že je to borůvkový koláč s drobenkou. Já vím, asi je to trochu divný, al mně i mým kamarádkám to tak přijde. Jako balzám, je úplně stejný jako jeho bratři a sestry. Nenazvala bych ho úplně průměrným, protože rty dokáže krásně hydratovat, ale zase na rtech nevydrží moc dlouho. Já jsem si ho, ale oblíbila hlavně kvůli vůni a chuti, stejně jako ostatní.

Raspberry Pomergranate
Už ho mám skoro vypotřebovaný, ale pořád tam je. Už se mi jeho vůně trochu ojedla (říká se to tak? :D), ale stejně ho mám pořád ráda a nejvíc se těším, až ho dopotřebuju a budu si moc udělat vlastní eos balzám podle tý spousty návodů, co je na youtube. Taky znáte všechny ty DIY návody? Nejvíce mě zatím zaujal Nutella Eos nebo ve tvaru robotů ze Star Wars, no, rozhodování to bude těžký a určitě se dozvíte, co jsem si vybrala.


Strawberry Sorbet
Nezaujala mě ani tak vůně, jako jeho balení, které je mnohem praktičtější, ale to už jsem říkala. Vůně ja taková dosti obyčejná, hodně sladká. Co se mi nelíbí je to, že balzám má veprostřed díru kvůli vysunování. Ale moc se mi líbí jeho světlounce růžová barva a chuť taky není k zahození :) Co je smutný je to, že mi ho zbývá už opravdu maličko.



Passion Fruit
Jako poslední jsem ho dala z toho důvodu, že jsem ho zatím nezačala používat, protože mám rozdělané tři a přijde mi to zatím zbytečné, takže čekám, až jím nahradím můj první, Raspberry Pomergranate. Má nádhernou světle pastelově fialovou barvu a je z jarní kolekce, kde byl právě s tím melounovým, po kterém jsem hooodně dlouho toužila a fakt mě zklamal, myslela jsem si, že to bude typická, žvejkačková melounová vůně a ono ne. Co se dá dělat, ale za mě to byl velkej přešlap. Zpátky k fialovému, vůně není originální, opět sladká, ale moc se na něj těším.

Abych to shrnula, tyhle balzámy mám moc ráda a přijde mi super, že chutnají tak jak voní a jsou přírodní, možná jsou u nás trochu předražený, ale co se dá dělat. Originální nápad s balením, které tyhle balzámy prodává, přiznejme si to :D Nejraději mám borůvkový a je to právě proto, že má originální vůni, ostatní trochu splývají. Kromě těch co vlastním mi ještě skvěle voní Mintovej a Summer Friut, které mi připomíná broskev.


Máte doma EOS balzám? Kolik jich máte? Jaká je vaše oblíbená příchuť?

8 komentářů:

  1. Vidím je všude, každý má tyhle balzámy. Nevím čím to je, ale mě prostě nějak vůbec nelákají:-D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že všechny zaujmulo hlavně jejich balení :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Určitě alespoň jeden zkus a uvidíš, pokud ti nesedne jako balzám, všechny krásně voní a chutnají.

      Vymazat
  3. Vypadají roztomile, musím si už nějaký EOS koupit :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)