pátek 25. prosince 2015

Co jsem dostala k Vánocům? / What I got For Christmas? 2k15


Přeju všem nádherné, nádherné Vánoce! Nevím, jestli tolik jako já milujete tu Vánoční atmosféru, ale to nevadí. Stejně si to užívejte, je to jen jednou do roka. K Vánocům samozřejmě patří i dárky, a tak jsem se příhodně rozhodla vám všem ukázat, co jsem dostala já.

Není to o vytahování, jen o předání a sdílení radosti. Kromě toho vím, že to spoustu lidí zajímá a spousty lidí, včetně mě, baví se koukat na to, co dostali ostatní.

Hlavním dárkem byla zrcadlovka Canon Eos 100D. Nedostala jsem jí celou, ale z většiny jsem si na ní vydělala na brigádě o letních prázdninách. Na ní jsou foceny všechny fotky, tak doufám, že se mi povedly, protože jsou to vlastně úplně první fotky, které na ní vznikly (nějaké mi přijdou lehce špatně zaostřené, ale to se pokusím vylepšit).


Mezi prvními balíčky jsem našla celou krabici s věcmi na problematickou pleť od RYORu. Je to levandulová řada a nehorázně krásně voní. Snad bude super! Mám z ní moc velkou radost.


Nedostala jsem jen tuhle knihu, ale ještě nové ilustrované vydání Harryho Pottera a knihu od holek z A cup of style, které mě mimochodem inspirovaly k blogování. Moc se těším, až tuhle knížku začnu číst!


Kadeřnické nůžky už jsem chtěla strašně dlouhou dobu, jelikož si povětšinou stříhám vlasy sama doma, protože se je bojím svěřit do cizích rukou a teď konečně mám svoje. Zatím jsem je nezkoušela, tak snad budou dobrý.


 Svíčky Ikea mám moc ráda a tyhle dvě, které jsem dostala od mé tety mají ještě nádherné balení. Akorát mi vadí jejich přespříliš Avivážová vůně, ale když se zapálí, budou určitě vonět jemněji.


První věcí z Lushe, co jsem dostala je bomba do koupele The Experimental. Něco tak krásného jsem ještě neviděla, je dokonalá a nádhěrně voní.


Druhou Lush věcí je maska na vlasy. Snad mi pomůže a bude lepší než všechny ty klasické silikonové, co vlas vyhladí jenom na povrchu. Voní nádherně kořeněně a nejvíce z ní cítím asi hřebíček.


 Náušnice od bratra :)


 Další jsem dostala šampon a kondicionér přímo zkadeřnického salonu, tak snad bude lepší než z drogerie. Už se nemůžu dočkat až to začnu používat. Je to řada na barvené vlasy a krásně voní.


 Dále je na programu peněženka, kterou jsem dostala kvůli tomu, že ta moje stávající se mi už rozbila. Teď už jen přendat si ty všechny věci.


 Tenhle svetr jsem vybírala s mamkou a moc se mi líbí, hlavní je, že je z příjemného materiálů a má krásnou barvu.


 Posledním kosmetickým produktem je tento makeup, na který jsem strašně zvědavá. Zdá se, že má poměrně silnější krytí a jeho barva je naprosto jednotná s odstínem mé pleti.


Tuhle tašku mi vyráběla mamka a jsem z ní naprosto nadšená. Vzhledem k tomu, že miluju Harryo Pottera se nic jiného ani čekat nedá, že :)

To jsou všechny dárky, které jsem dostala, ze všech mám strašnou radost a moc se mi líbí. Doufám, že vám se líbil můj článek. Budu ráda, když se přidáte k pravidelným čtenářům!

Co jste dostali od Ježíška vy?

7 komentářů:

  1. Krásné dárečky, ten makeup mám, je super! :) Knížku od Cup of style si budu kupovat :) já jsem se svými dárky spokojená, ještě tedy dostanu jeden povánoční, zrcadlovku, na kterou se mega těším, zase se ta kvalita mého blogu posune o něco dál :) přeju krásné svátky!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Tu tašku ti opravdu závidím! Je boží!:)
    jinak krásné dárky.:) Jinak taky ti ještě nedošel dopis z Bradavic? Nebo se to stalo jenom mě?:/:D
    Přeji krásné svátky.:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala si krásne darčeky :)) Závidím v dobrom tie veci z Lush! :)

    Pozývam ťa na Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala jsi pěkné dárečky :))
    Přeji krásný nový rok :)
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné dárky!:-) Velice mě zaujala ta kniha, hned se mrknu o čem je:-) Přeji krásný Nový rok, když už je po Vánocích. Stala jsem se tvou pravidelnou čtenářkou, jinak zrovna začínám s blogem a byla bych moc ráda, kdyby ses mrkla. Začátky jsou vždy těžké, tak bych ti byla moc vděčná, kdyby ses stala také pravidelnou čtenářkou. Moc by mi to pomohlo. Přeji krásný zbytek dne :-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky, az prectes tu knizku, tak dej vedet, jaka byla ;) Ja jinak dostala konecne svuj prvni fotacek. Sice to neni nejaka uplna bomba, ale jsem strasne stastna, ze jsem takovydleho mazlika dostala - http://www.digital24.cz/digitalni-fotoaparaty/digitalni-fotoaparaty/panasonic-dmc-fz72ep-k.html . jinak samozrejme plno kosmetiky a ruzne obleceni.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)