sobota 10. října 2015

NEW IN: Září 2015


New in taky už nebylo dlouho, prostě jsem ho přestala vydávat. Bylo to i díky tomu, že jsem hodně omezila nákup kosmetiky na minimum a jen jsem si sem tam něco koupila pro radost či ve slevovém košíčku v DMku nebo Rossmanu (To se potom nedá odolat :D), ale nebylo toho tolik, aby to vyšlo na pořádný článek.

Teď v září se mi tu nakupilo poměrně dost věcí, a tak jsem se rozhodla, že je vám ukážu. Množství produktů připisuji za vinu škole, protože jsem si prostě potřebovala nějak zpravit náladu, no ne? :)

Asi to vezmu od pečující kosmetiky k té dekorativní, je tu spousty věcí, které jsem zařadila do Wishlistu, takže to můžete brát jako poloviční vyhodnocení, protože o tom nechci dělat samostatný článek, který by byl prakticky o tom samém.


Micelární voda a krém na strie Ziaja
Byla jsem hrozně moc zvědavá na nějaké produkty Ziaja, a tak jsem se rozhodla, že nějaké prostě musím vyzkoušet. Původně jsem si chtěla pořídit takovou tu pleťovou vodu ve spreji, kterou jsem viděla u jiné blogerky, ale nakonec jsem skončila s pleťovou vodou a krémem na strie.

Krém jsem zkoušela opravdu jenom párkrát, takže jestli nějaké výsledky budou, to se ještě uvidí. Ale jsem na to moc zvědává, hezky voní a má takovou lehkou gelovou konzistenci, kterou bych rozhodně nečekala. Spíše jsem si představovala něco jako hutnou mast.

Micelární voda vyčistí a odlíčí, nelepká, což je velké plus, ale vůbec nevoní! To mě strašně překvapilo, škoda té svěží vůně, ale výzam to určitě má :)


RYOR matující krém s pudrovým efektem
Taky má velice zvláštní konzistenci, která je opravdu lehká a jemná. Opravdu zmatní, ale myslím, že do pudrového efektu to má daleko. Používám ho jako podkladovou bázi před korektorem a opravdovým pudrem a na to je moc super. Jsem s ním moc spokojená!


Rexona Maximum Protection
Hodně lidí o ní mluvilo jako o nejlepším antiperspirantu, tak jsem se rozhodla to taky vyzkoušet, zatím jsem jí tedy ani jednou nezkusila, ale její čas nastane brzo. Moc se na ní těším.

EDIT: Je naprosto skvělej!!!


MAC rtěnka v ostínu Taupe
Asi nejlepší věc, v tomhle článku, už hroznou dobu jsem plánovala, jak si jí koupím. Jaký odstín, jaký finish a spoustu jiných věcí. Každou chvilku se změnil odstín, který jsem vlastně chtěla.

Nakonec jsem skončila s odstínem Taupe. Má matný finish. Je jako dělaná na podzim, je trošičku tmavší, ale když jí dam jenom v tenké vrstvě, tak jí můžu mít v klidu i do školy.

Na puse je strašně příjemná, je hrozně krémová a skvěle se mi nanáší. Zatím mi moc vyhovuje. Jediný na, co jsem naštvaná je, že když jí vysunete, její balení náplň odírá, takže jí mám po straně odřenou. Jednou mi to taky dělala rtěnka od L´orealu. Je to na nic, když dáte 500 Kč za rtěnku, která se dře. Štve mě to, ale je to jen estetická vada, co se dá dělat.

Má hezké balení a krásně voní. Zatím bych jí kromě odírání se, nic nevytkla, ale uvidíme.

Do budoucna si asi plánuju pořídit ještě jednu rtěnku od MACu, Creme Cup. Zdá se jako ideální na každodenní nošení kamkoliv, potom bude moje srdce jásat :)


Modrá křída na vlasy Dermacol
Zatím jsem jí zkoušela jen na pramínek vlasů a vypadá moc krásně, je to taková ta světle tyrkysová barva, s výdrží je to teda nic moc, ale to jsem i čekala. Jen ta cena mi přijde trochu přehnaná.

To je vše, doufám že se vám článek líbil.

Co jste si koupily vy? Máte MAC rtěnku? Jak jste spokojení?

16 komentářů:

  1. Tak rtěnku si také plánuji koupit! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě moc doporučuju! Miluju její konzistenci :)

      Vymazat
  2. hľadám nejaký krém alebo podkladovú bázu, ktorá zmatní moju pleť... a myslím, že vyskúšam RYOR, pretože je to ďalšia pozitívna recenzia na túto značku a tak. vďak za typ! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle krém mi vyhovuje a jako podkladová báze na mastnější pleť je skvělý, tisíckrát lepší než všechny ty silikonové báze...

      Vymazat
  3. Ten krém od Ryoru mě docela zaujal! určitě na něj juknu. Rtěnka od Macu musí být boží! mají tak krásné odstíny. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě koukni! Mají, klidně bych si vybrala stovky odstínů :D

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Upřímně si jí taky docela závidím. Byl to můj dlouhodobý sen!

      Vymazat
  5. Rúž musí byť naozaj super, snáď jedného dňa poputuje aj ku mne domov :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Ta mac rtěnka :3 hrozně hezký odstín :)
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Kači, moc pěkný článek! Tak konečně sis tu MAC rtěnku koupila! :D Odstín sis vybrala opravdu skvělý. :)

    http://kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuju! Já jsem se odstínu bála, ale je nejvíc super :)

      Vymazat
  8. Krásný článek! :)
    Tu rtěnku jsem už viděla a je super!

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)