středa 19. srpna 2015

Wreck This Journal - Inspirace no.2


Další pokračování Wreck This Journal série. Tentokrát tady mám méně obrázků, ale doufám, že se vám článek bude stejně líbit. Minulý měl docela dost shlédnutí a tak doufám, že tento na tom bude podobně či ještě lépe :)

A teď se pojďme podívat, co jsem zase vytvořila!


 Na jedné stránce máte vepsáno, že máte počmárat všechny ty úvodní stránky. Jelikož na téhle bylo napsané Penguin Book, tak jsem nakreslila tučňáka :D Docela se mi líbí a jsem na ten nápad pyšná!


 Přesně tohle patří mezi ty další úvodní. Tu Instruction jsem myslím ukazovala minule, ale teď přibyla na té druhé stránce duha.


 Stand here (šlápni sem). Tahle stránka se mi mega líbí. Narýsovala jsem si čtverce a oak je vybarvila tuží, bohužel se mi ale propila na druhou stránku...


 Throw something dipped in paint. Hoď něco namočené v barvě. Já, jelikož jsem nenašla žádné malé míčky, jsem házela angrešt a rybíz namočený v barvě, takový tip. Určitě tohle ale neprovozujte doma, vaše podlaha by vám asi vděčná nebyla :D


 Document your dinner. Zdokumentuj svůj oběd. Co dodat, stravuji se zdravě a podporuji řetězce rychlého občerstvení :D


 Chew on this. Tady si úplně nejsem jistá s překladem, ale dejme tomu: Kousni sem. A tak jsem kousla. Povím vám, že moc dobře to tedy nechutnalo.


 Write one word over and over. Piš jedno slovo stále dokola. Tohle záleží na každém, ale je to docela nuda. Nakonec se mi, ale líbí, jak to vypadá.


Rub here with dirt. Otři sem špínu (?). Tak na tuhle stránku jsem mega hrdá, jak jsem to skvěle vymyslela :D V tý růži je normálně otřená opravdová růže a na druhé straně je 'opravdová špína', což je hlína.


Scrub this page. Sakra, jak se překládá Scrub. Odři tuhle stránku (?). To monstrum má být Šklíba z Alenky v říši divů. No nevím, jestli to tak vypadá, ale líbí se mi ta modrá.


Ovšem, další Harry Potter stránka. Měl jsi vytvořit 'funnel' a napít se z něho. Později z něho vznikl kloubouk Brumbála.


Bring this book in the shower. Vezmi tuhle knihu s sebou do sprchy. Ano ovšem, ajk originální sem nakreslit Ariel, ale přísahám, když jsem to vymyslela, neviděla jsem žádný 'deník' s tímto vzorem :D

 A to je zase všechno! Přijde mi, že už mi zbývá nějak málo stránek, ale určitě to ještě na dva články vyjde. Takže pokud se vám líbí, dejte mi v komentářích vědět a já v tom budu pokračovat.

Líbí se vám moje návrhy? Jaká je vaše nejoblíbenější stránka ve vašem 'deníku'? Co si o něm myslíte?

6 komentářů:

  1. Jujkyyy to je tak roztomilý všechno :33 Jsi hrozně šikovná :)
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí, jak jsi pojala tu stránku s tučňákem.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéj, ty si to vieš tak pekne ozdobiť vyfarbiť, máš velku fantáziu:) Ja ho stále nemám, ked' som v kníhkupectve, stále váham či ho zobrať alebo nie :D:)

    BibiBrooks

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Můžu ho jedině doporučit, je to skvělé odreagování :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)