čtvrtek 27. listopadu 2014

Svíčky z candle-lite.cz


Ahojky, dneska tu pro vás mám článek o svíčkách z eshopu candle-lite.cz . Jednalo se o spolupráci a eshopu za svíčky moc děkuji. Jednání bylo rychlé a milé. Svíčky mi dorazily hned do druhého dne.

Byly zabalené ve velké kartonové krabici, která byla vyložená bublinkovou fólií, aby se nerozbily. Sice jsem předem věděla o třech věcech, které mi přijdou, ale pán, se kterým jsem jednala, mi asi omylem poslal jeden odkaz místo druhého. Což ale vůbec nevadí! Jelikož jsem byla aspoň strašně překvapená!

Vybalovala jsem svíčky postupně a najednou jsem tam objevila svíčku, o které jsem vůbec nevěděla! Byla jsem fakt hrozně šťastná. Přišla mi jedna úplně maličká svíčka, která má 85g a jmenuje se Pumpkin Splendor, potom další, která má podobný tvar jako Yankee Candle Tumbler má 396g a jmenuje se Tropical Coconut. Dále Tam byla veliká svíčka, má 510g a jmenuje se Soft Cotton Blanket. Jako poslední jsem tam našla vosky do aromalampy. Je jich šest, mají 56g a vonět by měly jako Jasmín a Pačuli.

Teď vám něco řeknu o jednotlivých svíčkách.



Pumpkin Splendor
Tahle malinká svíčka mi voní úplně nejvíc ze všech, ale třeba mojí mamce a babičce nevoní vůbec. Byla jsem vážně nadšená, když jsem ji vybalila, protože jsem vždycky chtěla dýňovou svíčku.Voní hodně sladce a já v ní cítím hodně skořice. Podle jejich eshopu by v základu měla vonět jako dýňové chai latte okořeněné o skořici, zázvor a čerstvý hřebíček. Svíčka má tvar jako mají Yankee Candle svíčky, což se mi moc líbí. Hezky mi provoní celý pokoj. Měla by vydržet hořet až 40 hodin, což je super.



Tropical Coconut
Má tři knoty což je vážně super, protože svíčka bude hořet rovnoměrně a nebude vytvářet krátery a tak :) Cítím z ní nějakou šťávu a hned potom kokos. Moc mi voní, protože kokos mám ráda. Je hezky oranžová a má lesklé, zrcadlové víčko. Ještě jsem jí nezkoušela pálit, protože tahle vůně se mi nehodí na podzim-zimu, ale moc se na ní těším. Měla by vydržet hořet až 66 hodin, je to vážně hodně.




Soft Cotton Blanket
Tohle je největší svíčka z těch, co mi přišla. Je taky zavíčkovaná, ale narozdíl od Pumpkin Splendor, je její víčko placaté a skleněné. Je bílá a voní jako čistě vyprané prádlo, jak jinak by voněla :D Strašně moc se těším, až ji začnu pálit, protože mi její vůně, kromě jiného, připomíná nějaký parfém. Jsem zvědavá, jak provoní pokoj. Jestli mi takhle pokoj zůstane vonět, budu šťastný člověk :) Hořet by měla až 110 hodin, takže předpokládám, že takový rok mi vydrží, ale kdo ví :)




Vosky do aromalampy
Moc se mi líbí jak jsou navržené. Je jich tam šest a jsou rozdělené do kostek, jako led. Takže už je máte vlastně dopředu nadávkované a jak jsem pochopila, vždycky si vymáčknete jednu kostičku a můžete pálit.Z toho jsem opravdu nadšená. K vůni, necítím v nich jasmín a zároveň nevím, jak voní pačuli. Takže jejich vůni vám moc nepopíšu. Voní jemně, ale zároveň je v nich něco výrazného. Je to těžký :) Podle internetu by měly vonět jako pačuli s cedrovým dřevem, doplněné o jasmín, růži a citrón. Nevím, jak dlouho by měly hořet, to jsem se nikde nedočetla.

Jsem moc ráda za všechno, co mi přišlo, a že se mi skvěle trefili do vkusu, protože všechno co mi přišlo mi krásně voní :) a to podle toho kolik svíček mi přišlo, je zázrak :) Moc eshopu candle-lite.cz děkuju a doufám, že se jim článek bude líbit. Doufám ale, že se líbil i vám.

Napište mi, jestli jste nějakou tuhle svíčku zkoušeli a jaké jsou vaše oblíbené vůně! :)

13 komentářů:

  1. To je krása, svíčky miluji a pálím každý večer )
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Svíčky jsou moc krásné! přímo tyhle jsem ještě nezkoušela, ale také si je zapaluji každý večer. Miluju svíčky, které voní. Ten tropický kokos mě láká asi nejvíce, určitě na ně juknu. Zvu tě na svou GA. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten voní vážně pěkně :) Svíčky jsou myslím kvalitní a o něco levnější jak Yankee Candle, což taky není na škodu :)

      Vymazat
  3. WOOW!!! Jedna vypadá lépe než ta druhá. Taky bych takové chtěla.. :D

    http://kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ty svíčky vypadají naprosto božsky, asi se na stránku mrknu :D

    http://gingersmile99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jak prosím dopadly svíčky při pálení? Provoní místnost?

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, zajímalo by mě, zda provoní místnost jako Yankee Candle - jsou kvalitou srovnatelné? Díky.

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto svíčky jsem ještě nezkoušela, ale já osobně miluji svíčky Spaas a nejraději je objednávám na stránce nejsvicky.cz :)

    OdpovědětVymazat
  8. Candle-lite má hodně rána přítel. Je pravda, že opravdu krásně voní. Pro mě je teda spíš sojová svíčka, která je opravdu velmi přírodní a navíc ještě vege, což je přesně něco, co mám ráda. :) Takže je mi to sympatické nejen vůní, ale i tím způsobem výroby a celou tou filozofií kolem toho. :)

    OdpovědětVymazat
  9. A co svíčky woodwick? Zkoušeli jste je někdo? Nebo máte s nimi zkušenost. Za mě je to srovnatelné klidně i se svíčkami Yankee Candle, které jsem měla do té doby, než jsem vyzkoušela svíčky Woodwick asi nejraději, co se dá pořídit. ;-) Takže by mě jen zajímalo, jestli je znáte ještě někdo jiný.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)