neděle 21. září 2014

Recenze: Rimmel Stay matte pudr aneb můj nejoblíbenější pudr


Ahojky, dnešní recenze je hodně objevná :D Bude na můj pudr od Rimmel London Stay matte :)


 Několikrát jsem vám již tvrdila, že tehle pudr je fakt k ničemu, že ho nanesu a tak po první hodině se už lesknu. Kupovala jsem ho někdy po minulých Vánocích a používala ho až se trochu objevila pánvička. Pak jsem na nějakou dobu přestala pudry používat úplně a potom jsem na něj nějak zapomněla a přes léto používala jiné. Teď jsem si přeorganizovávala šuplík s kosmetikou a nějak na něj zase narazila..

Na začátek vám řeknu, že teď mi začal vyhovovat hodně moc vyhovovat!

Vezmeme to tak, že nejdříve vám řeknu jak na mě fungoval předtím a jak funguje teď :) Je v tom změna. Nevím jestli za to může změna počasí, nebo jestli se změnila moje pleť ale je to tak.

Předtím:
Pudr jsem použila v 7 ráno a tak po první hodině, když jsem se šla kouknout do zrcadla jsem se leskla jako prasátko. Bylo to fakt až takhle zlé..Spoustu lidí s mastnější pletí psalo, že to mají stejně , že tohle není pudr pro mastnou pleť.

Teď:
Pudr nanesu ráno ve stejnou dobu, stejným štětcem a stejným způsobem. Ve škole jsem v rámci možností matná a ještě když přijdu domů nelesknu se tak moc. Prostě mi ten pudr začal strašně moc vyhovovat a povýšila jsem ho na nejoblíbenější a nejlepší pudr.

Je sice pravda, že ubývá docela rychle a cena není nejnižší (pro mě) ale jaksi mě přesvědčil, že si ho půjdu koupit znova :)

Pro ty co tento pudr vůbec neznají, tu mám (jak mám v recenzích zvykem) trochu teorie o tomto pudru z oficálních stránek :)


Teorie o pudru:
Měl by v sobě mít rozjasňující částečky (což mohu potvrdit, když se na něj v krabičce pořádně zahledíte, uvidíe v něm jakési třpytečky). Měl by tedy logicky matovat a rozjasňovat. Měl by pleť zklidňovat a to díky bavlně, heřmánku a okurce. Jestli zklidňuje říct nemůžu ale má vůni která odpovídá heřmánku, bavlně a okurce :D


Měl by vás zmatnit až na 12 hodin. I když jsem ho teď povýšila na nejlepší pudr, 12 hodin rozhodně nevydrží. Neměl by ucpávat póry. A měl by být krycí. Řekněme tedy, že i pomáhá ještě mému korektoru, ale jen samotný pudr bych rozhodně nedala! Neměl by mít v sobě žádné oleje, což se tedy zdá být pro mastnou pleť perfektní ale asi vážně záleží na každém :)

Balení:
Mě osobně se balení moc líbí. Ne že by vypadalo nějak luxusně, ale líbí se mi to, že je trochu originální. Všechny pudry jsou klasicky přiklápěcí a tenhle má hezké pruhledné víčko, které jde celé odendat!

Na víčku jsou nápisy napsané stříbrně a musím pochválit, že se mi ještě ani trošku neodřely. Když pudr koupíte, je v něm vyražená korunka ale tu v mém pudru už vidět nemůžete :)


Ostatní:
Když do pudru sáhnete, není moc hebký, z čehož soudím že není moc jemně namletý ale i přesto mi vyhovuje :)

Já ho kupovala za 129 korun v DMku ale na internetu ho seženete i za 73 korun, třeba na parfums.cz

Také si můžete všimnou, že má velký výběr odstínů včetně transparentního!

To by byla celá recenze! Moc doufám, že se vám líbila :)

Do komentáře mi napište, jaký je váš názor na tento pudr. Moc mě to zajímá :)


4 komentáře:

  1. Tento pudr mám tak! Já mám teda pleť sušší ale taky mi moc vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně rozsáhlá a super recenze! :)
    Já pudr nepoužívám téměř vůbec, mám pudr od NYC a je fakt super, ale nijak zvlášť se nelesknu, spíš ho používám, když použiju korektor, což není moc často, jen když se objeví nějaký vlezlý pupínek -_- :D
    O tomto pudru jsem sylšela hodně, jak pozitovní, tak negativní recenze, ale ta tvá mě vážně zaujala :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Jak za chválu mé recenze, tak za rozsáhlý komentář :) Pudr od NYC mám také a nemůžu na něj říct žádné špátné slovo ale tenhle mi vyhovuju o malinko více :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)