středa 7. května 2014

NOpowder WEEK!


Ahojky, dneska to bude takový netradiční článek. Půjde o to, že jsem se rozhodla otestovat jestli se moje pleť nemastí více poté co na ní dám pudr!

Přišlo mi, že ve dnec kdy jsem se nemalovala se m pleť mastila méně a také se tolik neleskla. Vlastně se mi pleť začala mastit až když jsem začala používat pudr atd. Tak jsem se rozhodla, že celý jeden týden nebudu používat pudr. Jen korektor a řasenku. Za každý den jsem si psala poznámky jak na tom moje pleť je! Ty jsou tady:

1. den: Odpoledne byla pleť lesklá a celkem zmaštěná ale nevypadala jinak než kdybych ráno nanesla pudr! Zatím tedy žádné pozitivní pokroky vpřed, ale jsme teprve na začátku :)

2. den: Pleť byla o trochu méně lesklá, ale žádný převratný rozdíl to nebyl..

3. den: Dneska jsme ve škole měli poslední zvonění, takže bych si pudr stejnak nenanesla ALE pleť se už odpoledne ani moc neleskla!

4. den: Pleť se leskla zase o něco méně, myslím, že to přece jenom nějaký účinek mít bude :D

5. den: Čelo už se leskne jen opravdu málo a nos jen o něco více. Je to lepší, než kdybych ráno nanesla pudr :)

6. den: Jsem na chalupě takže pudr bych neměla ale to sem nepatří :D No prostě pleť už se vážně skoro neleskne :D Jse strašně ráda, že jsem se něco takového rozhodla udělat :D

7. den: Dneska tedy poslední den, pleť se mi vážně celkem zlepšila a hlavně není tak šíleně lesklá a mastná jako předtím. Na začátku jsem si myslela, že se to třeba zlepší jenom o maličko ale tyhle výsledky jsem nečekala :D A hlavně jenom za týden :D

!!VYHODNOCENÍ!! 
Všechno jste se vlastně dočetly v mých poznámkách...Na konec bych chtěla říct, že pudr rozhodně nezačnu používat :D Teda ne každodeně. Třeba jen na nějakou zvláštní příležitost nebo v létě ale rozhodně se nechci vrátit k tomu, že bych si pudr nanesla každý den. Hlavně kvůli tomu, že vím, že to mojí pleti neprospívá!

Pokud máte taky mastnou pleť určitě bych vám doporučila zkusit jeden týden nenosit pudr jestli nemáte stejný problém s pletí jako já :D

Pokud jste toto vyzkoušely, nebo máte stejný pocit jako já, dejte mi dolů vědět! Pokud ne, napište mi co si o tom myslíte! Ahoj! 

7 komentářů:

  1. Naozaj zaujímavý článok! Ja síce púder nepoužívam (fakt len príležitostne) ale závisí to aj od toho, aký púder si používala. Čo to bola za značka? :)

    http://alllittlethingsthatilove.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pudry hodně střídám, ale byl to Rimmel London, F&F a She, někdy Miss sporty

      Vymazat
  2. Neviem či by som sa vzdala môjho púdru, ale zase keď si uvedomím že ten púder ani moc nevydrží a neprospieva pleti. Niekedy by som takýto experiment mohla vyskúšať, super nápad, nenapadlo by ma že pleť by mohla byť mastná kvôli púdru. U mňa to je asi inak, pretože pleť som mala mastnú aj pred tým ako som používala púder.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to můžeš mít jinak ale za ten týden bez pudru mi to stálo. Taky jsem si na začátku neuměla představit, že bych ven vyšla bez pudru, ale jde jen o zvyk :) Mě právě na tenthle nápad přivedl fakt, že se mi pleť začala mastit až potom, co jsem začala používat pudr. Ale každý to má určitě jinak! Jinak děkuji za milý dlouhý komentář :)

      Vymazat
  3. úžasný článok :) Ja si púder vôbec nedávam, tiež iba občas, používam hlavne od rimmelu stay mate a ten sa mi zdá ale super :))

    http://everydayinspirationbybibi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :D Mě teda zse ten od Rimmelu Stay mattte vůbec nevyhovuje :d Ale každý má jinou pleť :D

      Vymazat
  4. Ahoj! Moc zajimavá výzva, ale já bych to asi nedala :D Takže máš můj obdiv. Každopádně hezký blog, jen tak dál! http://blogbyp.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)