sobota 17. května 2014

My Skin Care Rutine / Moje péče o pleť


Ahojky, tak vás vítám u dálšího článku! Tentokrát to bude Moje péče o pleť, ostatně, jak jste se dočetly v názvu. Podobný článek už jsem psala, byla to moje makeupová rutina :) Nemyslím, že toho používám nějak moc ale také toho není málo ale teď už jdeme na to! Rozdělila jsem to do kategorií do jakých to patří tzv. pleťová voda, na akné atd. :D


Pleťové vody

Dermacol Cleansing face Tonic
Používám ji každodenně na vyčištění makeupu z pleti. Voní krásně svěže po okurkách a obličej mi krásně osvěží. Pleť vyčistí a pak mi tam nezůstane žádný makeup. Mám na něm ráda i to, že vůbec nelepí. Myslím, že stál nějakých 129 korun a mám ho nějaký půlrok a zdá se, že vůbec neubývá. 

Clean&Clear Deep Cleansing Lotion
Dříve jsem jí používala každý den, ale je hodně agresivní a silná, to znamená, že hodně vysušuje. Líbí se mi, že je červená :D Voní po bylinkách a když jí nanesete na obličej cítíte úplně jak chladí. Když jí čistíte tváře, úplně cítíte v očích jak vás to pálí. Teď jí používám spíše jen když se mi pleť zhorší. Stála 169 korn, což není zase tak levné ale na problematickou pleť je dobrá :)

Odličování 


Rival de Loop odličovací gel
Jsou v něm výtažky z ostružiny, které mají odsávat mastnotu z obličeje. Odličuju s ním i oči, na což je super, protože odlíčí i voděodolné linky. Jeiné comi na něm vadí je to, že úplně nehorázně lepí. To ale spraví kapka vody, že :D Za nějakých 60 korun je to opravdu dobrý produkt. 

Na akné  


Avon Clearskin Profesional  Blemisch  Mark Treatment
Je to takový velký rollon. Používám ho lokálně na pupínky, většinou ho nanesu ve větší vrstvě na noc a on se vsákne a pomůže mi. Je to vážně skvělý produkt a tuhle řadu od Avonu vám všem velmi doporučju, protože je vážně skvělá.


Avon Clearskin Profesional Daily Correcting Lotion 
Toto je něco jako lehčí krém proti akné. Rozhodně ho nepoužívám pravidělně spíše jen tehdy, když mám pocit, že se moje pleť zhoršila. Myslím, že to docela i funguje. Většinou to dělám tak, že nanesu tohle a pak ještě nějaký krém navrch ale jak říkám tohle není pravidelná část starání se o pleť.


Ryor Aknestop 
Je to rollon a je z nějakých bylinek. Řeknu vám, tohle je vážně zázrak. Vždycky když mám čas pupínky tím natřu, takže třeba i pětkrát za den. Pupínek ale vážně za ten den většinou zmizí. myslím, že to prodávají v Rossmanu a stojí to okolo stovky, řekla bych. Pokud máte problém s akné, určitě jděte do tohodle malého zázraku.

Krémy 


Balea matující krém
Je hutnější a tak ho používám jenom večer. Pleť po něm mám krásně hladkou a opravdu zmatňuje. Stál asi 80 korun a mám ho skoro půl roku. Je skvělý a určitě si po něm koupím nový :)


Avon Face Cream
Tenhle krém je narozdíl od toho od Balei lehký a rychle se vsakuje. Použíám ho tedy jenom ráno. Není ani moc mastný a tak se po něm tolik nelesknu. Myslím, že po něm mám pleť ještě hebčí než po tom od Balei. Kupovala mi ho mamka a byl v balíčku s balzámem na rty za 60 korun, což je naprosto skvělá cena!

To je tedy celá moje péče o pleť! Doufám, že se vám článek líbil a třeba pokud máte stejný typ pleti jako já, mastnější, že jste třeba nabraly nějakou inspiraci :)

Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, co je váš nejoblíbenější přípravek na akné! :)  

5 komentářů:

  1. wow! Skvěle udělaný článek! Moc se mi líbí jak si všechno rozdělila do různých kategorií!! Jestli ti to nebude vadit tak si tento článek "propůjčím" a napíšu brzo něco podobného!!! :) Ten matující krém používám taky, ale opravdu jen velmi zřídka... začal mi totiž po každodením používání pleť vysušovat a jakmile se mi po něm na pleti začaly tvořit "šupinky" musela jsem ho bohužel vystřídat za jiný. Sice mi vyhovoval, ale pouze na některé části obličeje. Tam kde jsem měla pleť mastnou byl tohle opravdu zázrak, protože jsem se vážně neleskla! Ale na suché místa to bylo opravdu něco hrozného! :(

    www.meow005.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni! Strašně moc ti děkuju za dlouhý komentář! Určitě budu jen ráda když článek taky napíšeš! Jsem zvědavá :) Já pleť mastnější mám, takže mi vyhovuje :)

      Vymazat
  2. Krásny článok♥úplné súhlasím stou čistiacou pletovou vodou od Clean&Clear.
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Fu tak na akné som toho už vyskúšala habadej to sa musím priznať. Najviac mi vždy pomohli predpisované mastičky, Duac gel je môj obľúbenec, ale už prestal účinkovať. Spomedzi bežne dostupných je to asi Essence Sos Spot Killer, je to taký biely roztok, ktorý si nanesiem na vyrážku a ono ju to fakt zlikviduje, prisuší, vyrážka je menšia, je to produkt, ktorý fakt zaberá, nechcela som tomu veriť, kamarátky si ho kupovali, ja som poctivo odolávala, ale nakoniec som podľahla, aj na blogoch sa často spomína ako fakt účinná zbraň. No a ďalším obľúbencom je korektor Couvrance od Avene ten zelený, ktorý akné pekne prisušuje a dokonca bol schopný vytiahnuť na povrch drobné vyrážky a postupne ich zahojiť, toto dokáže máloktorý prípravok.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)