čtvrtek 15. května 2014

Letní Speciál: Summer Must Haves


Ahojky, vítám vás u dalšího článku. Tento už bude mít letní tématiku, jelikož se léta nemůžu už vůbec dočkat :)

 Bude to článek z mé letní série, která se tady na blogu bude objevovat až do prázdnin. Bude to Letní Speciál! Doufám že se vám bude líbit :)

 Budu ráda, když mi napíšete, jaké jsou vaše letní must haves. Budou tu jak produkty, které já sama mám a i ty, které nemám ale myslím, že na léto budou super a plánuji si je pořídit :)

A teď už jdeme na to :)


1. Rimmel London Extra


Super Lash Waterproof
Na léto je určitě potřeba voděodolná řasenka, jakákoliv. Z vlastních zkušeností bych vám ale doporučila třeba tuto od Rimmel London! Mě strašně moc vyhovuje a vodu vydrží v nejlepší pohodě! K tomu všemu vám ještě udělá pěkné řasy :)

(web)

2. Rimmel London Natural Bronzer
Hah! teď to vypadá jako bych propagovala Rimmel :D Nee! Bronzer samozřejmě je skvělý jakýkoliv, na léto bych doporučila spíše třpytivý ale každého volba! Tenhle mě zaujal tím, že se u něj píše, že je voděodolný. Což mě jako zajímá, jak může být pudrový produkt voděodolný! Určitě to někdy vyzkouším! Pokud si nechcete kupovat třpytivý bronzer, zkuste se poohlédnout po nějaké tvářence, se kterou se dá jak konturovat tak přidávat bravu a ještě se třpytkami na rozjasnění!

(web)

3. Bronzové či zlaté stíny
To bych řekla že je úplná nutnost, tedy pokud se malujete! na sluníčku se třpytící se oční víčka. Ach :) No neříkejte, že to není krásná představa. Mě se třeba líbí třeba Brische Bombato nebo určitě zlaté nebo bronzové Color Tatoo. Na Color Tato je určitě skvěla i jejich výdrž, protože kdo by si v létě chtěl pořád předělávat oči. A také jsou voděoodolné což je také super! Sice jsou trochu dražší ale za kvalitu se platí! Já doma jedny color tatoo mám a určitě se mohu přidat k davu nadšených. Příští barva, kterou si koupím, budou pink gold, nebo právě ty zlaté, eternal gold!

(web)

4. Olejíček na vlasy
Hlavně k moři do dlouhých vlasů je to nutnost. Já sama jsem ho měla L'oréal Mythic Oil, který je naprosto skvěly do konečků vlasů. Já osobně mám dost velký problém se strašně suchými vlasy a tak jsem si ho někdy vetřela do celých vlasů. Tenhle olejíček je trochu hutnější ale jak říkám, na vysušené konečky je skvělý. Používala jsem ho celé minulé léto a na tohle si ho pořídím znova.


5. Neutrogena Body Care
Sice je hutnější ale na léto je také potřeba výživa! Hlavně tedy u moře. Nevím jak to mají ostatní, ale já jsem od moře vždycky úplně vyšťavená a vyschlá. Tohle mléko, či krém jsem dostala v jednom z mých SWAPů a je úplně skvělé, mohu ho jen doporučit! Ale je spíše na sušší pokožku, je hodně hutné! Já si s ním mažu i moje přesušené tváře, takže je to suprový chameleon na cesty. Nemusíte si s sebou brát krém a mléko, vezmete jen tohle! Když jsem u cestování, k tomuhle by se mi hodila miniatura. Toto je totiž docela velké balení.

Opět je to vše, doufám, že jste pobraly nějakou inspiraci. Teď je na čase inspirovat mě!

Do komentářů mi napište VAŠE Must Haves!

7 komentářů:

  1. Ten olejíček vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. láká mě ten olejíček :)
    můj jediný summer must have je lehký make up, který si musím pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej :D Kdybych makeup používala, určitě ho zařadím, ale přijde mi zbytečné ho na mojí pleť používat :D Vystačím si s korektorem, případně pudrem :D

      Vymazat
  3. Jestli můžu poradit, zkus místo toho olejíčku na vlasy Tekuté modré krystaly ;). Mně to hodně pomohlo a používám je teď pravidelně, občas to střídám. Pokud chceš, tady jsem psala recenzi: http://story-by-aknel.blog.cz/1306/recenze-tekute-modre-krystaly-na-vlasy - omlouvám se tam za chyby.. =D Je fakt, že jsou trošku dražší, ale za to stačí málo, dlouho vydrží a hodně zabírají =). Vlasy se dobře rozčesávají, můžeš je použít jak na mokré, tak suché vlasy. Měly by se používat do konečků vlasů, ale já je používám po celé délce :). Pokud ale toho dáš moc, tak to trošku mastí vlasy.

    Jinak pěkný článek, o voděodolné řasence taky uvažuji i o tom posledním :). Jinak já teda make-up ani pudr nepoužívám, ale ty zlaté stíny by nemusely být špatný, já je mám jako by v tužce, ne přímo zlaté, teda si to myslím, ale nikdy mě nenapadlo si tím "natřít" oko.. Max. jsem zkoušela linky, u mě to moc vidět bohužel nebylo a pokud vím, tak ted zlaté barvy jsou v kurzu, takže máš dobrý výběr, vkus ;).

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)