sobota 24. května 2014

DIY: Paper bow / Papírová mašle



Ahojky, dneska vás vítám u dalšího DIY článku, který je tady po hodně dlouhé době. Za to se omlouvám ale nějak jsem neměla nápady, které by se daly uskutečnit :D Znáte to :D Dneska vám tady ukážu návod na úplně lehoučkou a přitom nádhernou papírovou mašličku ve třech krocích! Já jsem si jich vyrobila více a nalepila na moje papírové šuplíčky a na čelo postele s obrázky :D


1. Krok
Překreslete si tyto tvary na nějaký barevný papír. Buď jenom od oka, nebo á se přiznám, jsem to obkreslila z obrazovky mého počítače :D Toto nedoporučuji vlastníkům drahých notebooků :D Nebo si tento obrázek vytiskněte a obkreslete! Je to na vás :)


2. Krok
Tu část, která na mém předchozím obrázku leží uprostřed, slepte do takové menší mašle. Stačí když vezmete její konce a přilepíte je do jejího prostředku, není na tom nic těžkého a mělo by vám z obrázku dojít jak na to :D


3. Krok
Mašli, která vám vznikla v předchozím kroku, nalepte prostředkem do prostřed té části co na obrázku leží nejníže, logicky. Potom vezměte ten pásek, který leží úplně nahoře, a jedním koncem ho přilepte ze zadu na vaší mašli. Druhým ji obmotejte a pak přilepte dozadu. Určitě to chápete lépe z obrázku, takhle se to blbě popisuje. Pásek nepřekládejte ať nemá ostré hrany, snažte se ať je jako takový oblouček :)

Toto je všechno! Vážně je to lehké. Pokud to nechápete z mých pomatených slov, koukněte se na obrázky, použijte mozek a bude vám jasné co máte dělat!

Já jsem si mašličky nalepila různě po stole a vypadá to vážně skvěle! Přitom je to naprosto jednoduché :)





Doufám, že vás návod třeba nějak inspiroval a do komenářů mi napište, jestli ho vyzkoušíte! :)

7 komentářů:

  1. Super nápad!!! Moc se mi to líbí :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Páni to je skvělé! Určitě to vyzkouším a konečně tak oživím svůj pokoj :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají úžasně a přitom tak jednoduše! :) Někde jsem je už viděla, ale zapomněla jsem se podívat jak na to a našla jsem to právě u tebe, takže super! :)

    aNOVAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem ti takto pomohla :) jsou opravdu krásné :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)