středa 2. dubna 2014

New In: Březen 2014



Ahojky :D Vítám vás u třetích New In :D Nemůžu uvěřit, že to od těch minulých uteklo tak rychle :D Minule jsem psala, že budu podle těchto New In článků počítat kolik ještě času zbývá do prázdnin :D No a teď nás do prázdnin čekají už jen 3 New In články :D Ale teď už by jsme se měli vrhnout na ty produkty, že :)


1. Avon Naturals balzám na rty
Měl by mít příchuť broskve a bavlny (O.o) Já teda nevím jak by měla chutnat bavlna :D Balzám mi kupovala mamka a nevím kolik stál :D Rty pěkně hydratuje a vydrží na nich vážně dlouho! Moc doporučuju :)


2. Avon Naturals Face Hydrating Cream
Byl v balení s tím balzámem a měl by mít stejnou vůni ale já si nemůžu pomoc, mě strašně smrdí :D Ale když se odprostíme od té vůně, a podíváme se na jeho funkce. Hydratuje asi dobře to moc nemohu posoudit jelikož mám pleť mastnější. Ale mám po něm hodně hebkou ahladkou pleť. Jsem s ním spokojená :)


3. Essence Silky Touch Blush
Mohli jste si ní přečíst v mém článku o tvářenkách. Má suprovou barvu ale strašně moc práší. Je levná, dostupná a dobře se s ní pracuje :) Používám jí poslední dobou denně. Ale tím jak práší, hodně rychle ubývá ale za tu cenu, 64 korun, se ani nic jiného nedá čekat :)


4. Essence Stay matte Lip Cream
Určitě víte, že Essence měnila sortiment :D A určitě jste taky slyšeli o těchto docela hodně probíraných matných lesků na rty :D Nikdy jsem se nějak nedostala k tomu abych si je koupila :D V okamžiku kdy je stáhli z prodeje jsem je začala nutně potřebovat. Asi si umíte představit mojí radost když jsem jí objevila ve výprodejovém košíčku, v Rossmanu. Hned jsem si ho vzala a určitě jsem neudělala chybu :D Na rtech vydrží vážně dlouho a vypadá úplně přirozeně. Mám ho v odstínu 03 Soft Nude.


5. Avon lak na nehty Speed Dry
Jak to tak vypadá dnešní článek bude obsahovat hodně kosmetiky Avon ale tak nevadí :D Lak má pěknou barvu. Vážně rychle uschne ale ta výdrž...Na nehtech v plné parádě vydržel tak dvě hodiny :D Popravdě, raději počkám o minutu dýl než mi lak zaschne než aby se mi po pár hodinách začal loupat :D


6. She Compact Powder
Kupovala jsem ho když vyprodávaly kosmetiku She v DMku :D Stál mě 40 korun a to mi na pudr přijde dost dobrá cena. Zatím jsem ho moc nezkoušela, ale kamarádka mi říkala, že je výborný. Jediné co mi přijde divné je to, že víčko má asi 2cm a pak ta nádobka kde je pudr je vysoká asi tři milimetry :D

To by byli celé březnové New In. A dolů mi napište jestli jste v březnu koupily nějakou kosmetiku za vážně skvělou cenu a měli jste radost z toho, že jste ušetřily :D

5 komentářů:

  1. Ten lip cream od Essence Stay matte bych taky ráda vyzkoušela, no asi už budu mít smůlu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda bych investovala do toho balzámu v kalíšku od Avonu, jenom si nejsem jistá jestli není lepší medové Labello. Co by si zvolila raději? :) Předem děkuju za radu.

    OdpovědětVymazat
  3. Voní to chemicky? Nebo se to podobá medu? Možná do toho avonu půjdu. Ale zase se mi zdá to labello více přírodní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřijde mi, že by to vonělo chemicky :) Voní to vážně pěkně :D

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)