neděle 2. března 2014

New In: Únor 2014


Ahojky :) Vítám vás u v pořadí druhých New in :) Ani mi nedošlo jak rychle to uteklo :) Venku už je vážně hezky a já začínám plánovat a těšit se na moje prázdniny :D Už jenom 4 články New In a budou prázdniny :) začnu to na těhle článcích počítat a snad to uteče ale aby jsme se přesunuly k mým novým produktům :)



1. Body Splash Peony
Tenhle body spray jsem koupila v H&Mku za 30 korun! Byl zlevněnej ze 159! :) za tu cenu bych si to nikddy nekoupila ale za 30 korun? No prostě jsem ho tam nemohla nechat :) Voní fakt krásně svěže ale brzo vyprchá ale to se dalo čekat! Mám ho fakt ráda a těším se na léto kdy bude ještě lepší! :)


2. Catrice Camouflage cream
Tenhle korektor mám od začátku měsíce, takže jsem měla spoustu času na to, ho pořádně otestovat a můj verdikt zní: je vážně super a určitě ho vyzkoušejte! :D Na pupínky moc není ale na kruhy pod očima je vážně skvělý :D Ale pozor jsou ho jenom 3g :) Já mám ten nejsvětlejší odstín 010 Ivory :)



3. Balea balzám na rty Juicy Orange
Myslím, že stojí asi 49 korun a je ho tam opravdu hodně :) Kdysi dávno jsem měla tenhle akorát malinovej a nádherně mi voněl. Naopak tenhle mi úplně nehorázně smrdí :) Nevím proč ale je to tak :) Moc nehydratuje ale rty se po něm hezky lesknou a tak ho celkem často používám :D Strašně se mi líbí to balení, je úplně sladký! :D


4. Alverde Liquid Rouge
Kupovala jsem jí ve výprodejovém košíčku v DMku a stála mě nějakých 40 korun. Strašně moc se mi líbí její barva :D A taky to, jak snadno se s ní pracuje. Mám jí v odstínu 10 Lovely Pink. Celkem vydrží ale je potřeba ji zapudrovat jinak se lehce leskne. Konzistence je taková vodová :D


5. Essence Metal Glam eyeshadow
O těhle stínech jste si mohly přečíst v článku nasprejovaný podvod... I přes mé "naštvání" je celkem ráda používám do vnitřních koutků :) Zbytek se dočtete v již zmiňovaném článku :D A mám je v odstínu 02 Coffee to glow :)


6. Essence XXXL Shine Lipgloss
Tenhle lesk jsem si kupovala s výše zmíněnými stíny na ples. Tím také prošel zkouškou odolnosti :) Ve které uspěl :D Kupodivu nelepí a má krásnou barvu. Kupovala jsem ho ve výprodeji v Rossmanu za 30 korun a mám ho v odstínu 04 Rising Star.

 

7. Dermacol Imperial makeup
Kupovala jsem ho ve slevě za 100 což je fakt dobrá cena. Celkem dlouho jsem hledala světlý odstín co by mi seděl a tak jsem ho hned brala. Líbí se mi jaký mi uděla finish. Takový krásný pudrový. Ale když ho nanáším klasickým štětcem na makeup dělá stopy. Tak ho vždy nanesu prsty a pak zapracuji beauty blenderem :D A mám ho v odstínu 1.


8. Alverde Concealer
Taktéž jsem ho kupovala ve výprodejovém košíčku za nějakých 30 korun. Dost mě překvapilo, že je tak světlý a přitom mám odstín 02 Porcelain :D Na pupínky je skvělý ale ve větším množství opadává. Má takovou divnou vůni :D Ale jinak jsem moc spokojená :D

Obávám se, že dneska to byl opravdu mega dlouhý článek a tak doufám, že jste se dočetly až sem :D

Dneska se vás ptám, jaký je váš oblíbený korektor? Takže mi určitě dejte vědět a mějte hezký den! :D

6 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Catrice korektor mám taky, ale pod oči ho teda vůbec nemůžu dát, na to je moc hutný a tuhý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je tak akorát a vždy ho pod oči jenom vklepávám :D

      Vymazat
  3. Balea balzám na rty mám. Hodně mi vyhovuje hlavně přes noc - kdy mi rty krásně hydratuje. O tom Catrice camouflage uvažuju. Četla jsem na něj hodně pozitivních recenzí.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej, vážně je právem opěvovaný :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)