úterý 18. června 2013

Moje momentálně svaté DUO...

Ahoj, dneska jsem opět zavítala do DM a mojí peněžence se ulevilo o 100 korun, ale tenhle nákup opravdu stojí za to. Do drogérky jsem šla vlastně s konkrétním cílem, že si koupím nový olej na vlasy a tělo od dermacolu, ke kterému jsem si už několikrát čuchala a voní opravdu nádherně :)


Když jsem ale přišla, vybaflo na mě oddělení s přípravky na blond vlasy a sním i regál na Hair Oil od Balea s vůní vanilky. Stálo 70 korun  a já jsem si prostě řekla, že si koupím tohle mnohem levnější a stejně velké. A věřte tomu nebo ne ale jsem moc, moc, moc spokojená. Olej je opravdu  hutný a na konečky vlasů super. Jediné co mi vadí  ej to, že když si ho dám na vlasy prvních deset minut vypadají jako by byli mastné, pak se ale olej vsákne a vlasy jsou hezky lesklé :)


Druhý kus co jsem koupila, hodně mých oblíbených blogerek hodně chválilo, a tak když jsem tento Handcream uviděla a zjistila, že stojí 30 korun.... Musela jsem ho mýt :) vy to asi nechápete ale 30 korun za 100ml!!!!
A k tomu všemu nádherně voní a rychle se vstřebá, což je pro mně naprosto ideální, protože nesnáším když chodínm hodinu po bytu s mastnýma rukama a nemůžu nic dělat.


Pořád to ne sebe patlám, protože je to naprosto dokonalé. A taky se naprosto stresuju, protože je to limited edicion, oboje. A já je prostě musím mít až do smrti. Takže hned ve středu si jdu koupit do zásoby na léto. Vždycky jednu dvojici nechám doma a tu druhou si vezmu s sebou a pak to prohodím :)

Good night! FashionKate! :D

7 komentářů:

  1. ten krém na ruce si taky plánuji pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Looks really nice!

    win one piece of jewelry >> http://svenagrade.blogspot.com/2013/06/persunmall-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Super nákup,som rada že si spokojná s olejčekom. Ja používam klasický vlasový a tiež je mega a proste tá cena...ach! Krémik určite vonia nádherne,škoda že nepoužívam krémy na ruky ale voňať by som aspoň mohla xD

    Pozývam ťa na giveaway ;)
    http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat
  4. Balea ♥ Balea má asi všetko úžasné. Ja som od kamarátky dostala telové mlieko, ktoré vonia presne ako čierne ríbezle. A milujem ho najviac :))

    Na mojom blogu práve prebieha GIVEAWAY ak budeš chcieť budem veľmi rada keď sa zapojíš :) http://bibischw.blogspot.sk/2013/06/giveaway-1.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tak krém na ruce nepotřebuju, ale ten olejíček vypadá super :)
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krém na ruky vídavam snáď na každom blogu, asi si ho budem musieť kúpiť aj ja. A k tomu oleju ja vlastním ten z čierneho radu Balea Proffesional, ktorý vonia nádherne po kokose a vanilke, ja cítim viac vanilky, olej je síce pomerne riedky, ale vonia nádherne, proste božsky, to sa nedá opísať a tá vôňa sa vo vlasoch udrží až kým si ich neumyjem, niečo tak skvelé mohla vymyslieť len Balea, začínam túto značku zaraďovať takmer vždy do nákupného košíka.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)