úterý 14. června 2016

Jak mít super léto! (Tipy)


Blíží se nám léto, konec školního roku a s ním i, díkybohu, prázdniny. Už se vážně nemůžu dočkat. A jelikož jsem si všimla, že spousta lidí o prázdninách má problém s nudou, rozhodla jsem se sepsat něco jako seznam tipu, co můžete v létě dělat, na co by jste neměli zapomenout atd. Snad se vám moje tipy budou hodit a třeba se i jimi inspirujete a budete mít to nejlepší léto (prázdniny) za váš život! :D


Pište si prázdninový deníček…

Tohle je něco, co mám sama v plánu a už se toho nemůžu dočkat. Chci si ho vést trochu netradičním a více kreativním způsobem. Takže tam nenajdete jen text. Budu se snažit tam psát moje myšlenky citáty, ale i lepit různý věci, jako jsou lístky, vstupenky nebo klidně i jen vylisované k×větiny. Taky tam plánuju kreslit, a tak. Chtěla bych ho pokud možno nosit pořád u sebe, abych ho měla vždycky po ruce. Taky bych chtěla psát každý den, na jednu dvojstránku. Jsem na sebe zvědavá, určitě je to super věc i jako vzpomínka, budu ráda když se připojíte :)

Den jen pro vás…

Samozřejmě je důležité se věnovat i jenom sama sobě a to nejen v létě a o prázdninách, ale dejme tomu, že takhle máte víc času. Ráno vstaňte, až když budete úplně odpočatí, dejte si něco dobrého k snídani, pusťte si váš oblíbený seriál. Rozhodně se nezapomeňte podívat se na sebe do zrcadla a usmát se na sebe. Udělejte si peeling, což pomůže pokožce, zbavit se odumřelých částeček, kterých je především v létě, když sluníčko vysušuje pokožku obzvlášť hodně, nebo si dejte nějakou hydratační masku.


Opalte se…

Každý se chce v létě alespoň trochu opálit, no ne, ale nic se nesmí přehánět a nezapomeňte na opalovací krém! Potom budete v září do školy určitě krásně do hněda.

Najděte si brigádu…

Pokud nemáte o prázdninách co dělat, je to ideální zabiják času s mnoha výhodami, asi největší je samozřejmě to, že si vyděláte peníze, to by nechtěl kdo? :D Ale taky poznáte nové lidi a třeba si i najdete nové kamarády.

Vyrazte na výlet…

Když už vám nevyšla žádná dovolená u moře, není důvod k pláči, vyrazte si k nějaké přehradě, lomu, nebo prostě jenom do přírody. S kamarády, s rodinou. Není důvod, proč by jste si to nemohli užít i u nás v Česku. A pokud máte pennyboard, určitě vás potěší i jen malá projížďka na něm!


Foťte…

Určitě nezapomeňte na foťák a nebo stačí i jen mobil, foťte, ať máte skvělý vzpomínky na skvělý léto. Řeknu vám, že vám určitě přijdou vhod, až se zase vrátíte do školy a budete potřebovat morální podporu :D Stačí se pak jenom podívat jaké jste měly super léto, na vaše fotky s přátely nebo rodinou a hned vám bude zase o něco lépe. Super věc je třeba i polaroid. Nemusíte si ho rovnou kupovat, protože to není nejlevnější (především náplň o něj), ale jsou stránky, na kterých vám polaroidový foťák půjčí a zaplatíte jenom za náplň do něj, takže vám ho půjčí úplně zdarma budete mít skvělý vzpomínky a klidně si je můžete i nalepit do vašeho prázdninového deníčku. Já sama jsem si už jednou takhle polaroid půjčovala a byla jsem stropro spokojená :) 

To by bylo k mým tipům všechno, pokud by byl zájem, sepíšu třeba další :) uvidím Těšme se na prázdniny, za chvilku se dočkáme. 

Co plánujete na léto? Budete si psát deník? Máte brigádu?

6 komentářů:

  1. Me uz se prazdniny davno netykaji, ale na leto se tesim, jelikoz me ceka docela dost volna :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. To jsem ráda, snad budeš mít skvělý prázdniny :)

      Vymazat
  3. Na leto sa veľmi teším a takéto tipy sú naozaj skvelé ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla letošní léto super. Jsem na mateřské, takže jsem si užívala krásné léto na zahradě s roční dcerou :-) . Máme velký i malý bazén, takže jsme byly celé dny u vody :-) . Spát jsem dceru dávala domů, aby jí nebylo venku v kočárku teplo. Doma máme klimatizaci , kterou manžel objednal ze Vzdušínu, takže v porovnání s venkem, jsme tu měli krásně :-) .

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)