neděle 2. srpna 2015

Top produkty pod stovku!


Dneska jsem si připravila článek, ve kterém vám představím top produkty, podle mého názoru, pod 100Kč. Vybrala jsem to tak nějak podle 5 kategorií, ale nakonec to dopadlo trochu jinak. Tak uvidíme, jak to dopadne. Snad se vám bude článek líbit :)
  

Maybelline Babylips & Carmex
Za balzámy jsem vybrala Babylips, který určitě všichni znáte i z našich drogerií. Už k nám dokonce přišly i ty z řady Elektro. Mám všechny základní Babylipsy, ovšem Mintovej už mám vypotřebovaný. Nejraději na těchto balzámech mám jejich krémovo-gelovou konzistenci. Úplně nedokážu popsat, na kolik rty vyhladí či hydratuje. Ve výsledku si je to hodně podobné. Každopádně je potřeba často si rty přetírat, a tak ubývají poměrně rychle. Stejně je mám moc ráda, já je nosím v mém školním penále a v kabelce nosím ty barevné. Z barevných mám nejraději ten červený :D
Cena: 81 Kč

Druhý, který považuji a skvělý, je Carmex. Sice se u nás nedají sehnat v kamenných obchodech, pokud vím, ale mají je na spousty e-shopech a třeba na parfums si je můžete vyzvednout v jejich výdejně, takže to vyjde nastejno. Já mám ten originální, ale tam mám opravdu na dně, a potom tenhle v tubičce s jasmínem, který voní hrozně krásně. Když si jakýkoliv Carmex nanesete na rty, začnou vás tak jemně pálit a hřát. Nevím, jestli jsou tak úplně dobrý na hydrataci, ale na hojení rtů je vynikající. Používám ho při rýmě, klidně i na odřený nos. V zimě je taky na šupinkové rty skvělý.
Cena: 85 Kč


Mám od Gabrielly čtyři laky. Dvě z kolekce Stars Enamel, pískových laků, které ze srdce miluju. A dva z klasické řady. Ten černý se třpytkami je naprosto dokonalý a ten fialový na nehtech vypadá tisíckrát líp než v lahvičce. Laky ne nehtech vydrží a vypadají skvěle. Ty pískové mají o něco lepší a delší vydrž jak ty klasické lesklé. Nejraději z nich asi mám ten modrý (Azzurro) pískový, má v sobě takové nádherně modro-stříbrné třpytky a na nehtech vypadá naprosto úchvatně. 
Cena: 99 Kč


Avon Body sprej
Nemám ráda jenom tenhle, miluju je všechny. Jsou sice jen spíše jen pro dobrý pocit, protože jejich vůni cítíte prakticky jen v tu chvíli, co se s ním voníte. Měla jsem už Borůvku s Orchidejí. Teď mám Růži s čokoládou a Marakujový. Z nějakých je na první čuchnutí cítit alkohol, ale není to u všech vůní a já jsem měla vždycky to štěstí narazit na ty, u kterých ten alkohol nebyl tolik patrný. Pokud chcete, aby na vás vůně vydržela a zanechala jakousi pachovou stopu, rozhodně tohle není nic pro vás. Ani nevím, proč je mám tak ráda, prostě jsem na ně zvyklá a krááásně voní :) Navíc ta cena. Myslím, že i jenom za to vyzkoušení to stojí, kdo ví, třeba si je zamilujete stejně jako já!
Cena: 55 Kč


Má klasickou tuhou podobu a je skvěle krémový, zabraňuje pocení a to je asi ten nejhlavnější bod. Krásně voní a moc se mi líbí jeho balení,tedy hlavně jeho etiketa, která se leskne růžově a modře. Dole je šroubovací systém, díky němuž celý deodorant funguje.
Cena: 77 Kč

Doufám, že se vám článek líbil. Bylo pro mě docela těžké, vybrat opravdu jen ty nejlepší produkty a určitě jich je více :) 

Máte některý z těchto produktů? Jste spokojení? Jaký je váš nejoblíbenější produkt pod stovku?

8 komentářů:

  1. Tělové spreje od Avonu mám taky moc ráda. Nově mám teď jasmín a voní úžasně. S Baby Lip jsem bohužel spokojená nebyla, pro mě jsou jako balzámy nedostačující a radši si koupím Labello.
    Easy on the Eye

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo! Vůbec jsem nevěděla, že Jasmín mají! No tak už vím, co bude moje příští obět :) Já vím, že na Babylipsy jsou dost smíšené názory, ale asi má každý jiné priority...

      Vymazat
  2. Na tělové spreje od Avonu nedám dopustit! :) Z pískových laků od GS jsem byla nadšená, ale nedávno jsem objednávala produkty Jordana a jejich texturové laky mě zaujaly více :) http://beautyna-cz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že je tolik lidí má rádo :D Děkuji za tip, moc ráda je vyzkouším :D

      Vymazat
  3. Super článek Kači! :)) Ja mam carmex, na ktery proste nemůžu dopustit. Baby lips mam ten cerveny a beru ho jako takový obycejny balzamek, který by mel byt po ruce. Laky od Gabrielly Salvete mam rada, hlavne ty piskove ^^. A body splash mam taky, mam melounovy a je proste na leto hrozne fajn. A antiperspirant od Nivei mam taky, akorat ze z jine rady :D.
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Je super, že všechny věci máš taky vyzkoušené! :) Nad melounovým taky už hodně dlouho uvažuju :D

      Vymazat
  4. Na ten Carmex som zvedavá, teraz som si ho doniesla z Poľska, inak tam ho majú v každej drogérii aj tie Nivea teglikove balzamy. My na Slovensku nič také nemáme, tiež len cez eshopy

    OdpovědětVymazat
  5. Snad ti bude Carmex vyhovovat! Ach to Česko :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)