čtvrtek 13. srpna 2015

DIY Back to school


Ano, vím, že je toho poslední dobou hodně, ale řekla jsem si, proč bych to taky nemohla udělat, že? (to byla vyčerpávající věta). Takže teď vám představím moje DIY, nečekejte nic moc originálního, ale chtěla jsem si to udělat po svém a nic nemůže být neoriginální :) Pokud se vám to bude líbit, budu ráda a pokud ne, tak se koukněte na jiné Back to school.

Jako první začnu sešity, to je asi nejčastější Back to school DIY, které na internetu, ale stejnak, takhle jsem to udělala já a třeba i vy dostanete nějaký speciální nápad! :)

btw. Jen malá poznámka, já jsem polepovala již popsané sešity, protože tohle považuji za velice nepraktickou věc a s mým chováním se k sešitům, by to za chvilku opadalo :)


Ozdobné sešity
První sešit, který jsem polepila, se mi líbí ze všech nejvíce a byla s ním i největší práce. Vážně, alespoň jsem si procvičila rýsování do školy, i když nevím, jestli budeme rýsovat zrovna nejlehčí trojúhelníky. Každopádně jsem vzala sešit, na který jsem normálně nalepila bílý papír. Potom jsem si změřila jeho délku a šířku a z toho přepočítala, jak vysoký a široký trojúhelník musí být, aby mi mezi každým trojúhelníkem byla drobná mezera.


Potom jsem jen rýsovala a stříhala, když jsem měla všechny trojúhelníky (mimochodem, neměla jsem nijak spočítaný, kolik jich potřebuju a ono mi to vyšlo!) Nějaké jsem rozpůlila, abych je mohla použít ke stranám sešitu. Pak jsem si je poskládala tak, jak jsem je chtěla mít rozležené a potom jsem jen lepila.


Lepení musíte pochopit z obrázku, protože to neumím vysvětlit. Každopádně jsem si vždycky nalepila jako první ty půl trojúhelníky po stranách a pak jen mezi ně dolepovala ty ostatní. Ta první řada je nejtěžší, pak ji už jen kopírujte.


Haha, takhle to zní složitě, ale ne, je to spíš zdlouhavý proces, který mě nakonec opravdu rozčiloval :D S výsledkem jsem moc spokojená.

K druhému a třetímu netřeba nic říkat, nastříhala jsem si papíry či obrázky z we <3 it a nalepila je.


Krásné kancelářské svorky
Nevím jak vy, ale já si klasickými kancelářskými svorkami označuju místo v diáři, takže proč si je neudělat hezčí, že?


Asi taky netřeba říkat, co máte dělat. Já jsem si nějaké nasprejovala na jinou barvu a potom jsem jen na jejich konce lepila různé kraviny a ozdoby. Lepila jsem to normálně Herkulesem, ale rozhodně to doporučujilepit lepící pistolí, kterou jsem ale já nemohla najít.


Balzámová 'fleška'
Tak trochu se nemohu rozhodnout, jestli to budu používat nebo ne. Ale opět, je to jednoduché.


Já jsem vykuchala mojí flešku s panem Mrkvičkou a vyndala z ní ten konektor či co. Ten jsem zasadila do prázdného balzámu Babylips, ze kterého jsem předtím vydloubala poslední zbytky balzámu. A to je vše! Určitě ji můžete vložit i jinam. Na internetu jsem našla třeba flešku vsazenou do školní gumy a taky to nevypadalo špatně!


To je z mých veleslavných DIY všechno. Snad se vám to trochu libilo!

Zdobíte si sešity do školy? Považujete to za nepraktické? Jak se těšíte do školy? (nijak :))

10 komentářů:

  1. Ty svorky jsou naprosto kouzelné!:)
    U mě na blogu právě probíhá giveaway - www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já už teda nezdobím nic, protože to po asi dvou týdnech zničím :D Před začátkem školního roku si vždycky říkám, jak všechny moje sešity budou krásný, jak si všechno budu organizovat, atd..Nakonec mám sešity úplně zdemolovaný, protože mě ty předměty nebaví :D Ale tobě se to moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to mám taky :D Už si je radši ani neobaluju, protože vím, že mi to z toho stjně tak akorát spadne :D

      Vymazat
    2. Ale zase u předmětů, který mě baví, si dávám záležet :D

      Vymazat
    3. Ty, na kterých mi záleží si píšu :D ale ne, nekašlu na to :D

      Vymazat
  3. Uzasne ^^ Ty sesity, ta fleska, proste vsechno,hrozne povedeny clanek Kaci :))
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ty sešity :) Krásný, jsi šikula. Moc hezký blog :) http://blogbyp.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)