neděle 16. srpna 2015

Co jsem si s sebou vzala do Francie?


Jelikož se momentálně nacházím ve Francii, v Provence, moc ráda bych vám představila některé z kosmetických produktů, které jsem si s sebou vzala. Rozhodla jsem se vám neukazovat něco jako šampon, sprcháč či deodorant. Škoda, že jsme tu až ke konci Srpna, jelikož teď už je všechna levandule odkvetlá a sklizená, takže jsem přišla o super pozadí pro fotky, ale nevadí! Jdeme na to.

Přestože do Francie jsme se vydali na 14 dnů, s sebou jsem si nvzala moc věcí. Nějak moc jsem nepředpokládala, že bych se na dovolené chtěla malovat a tak mám jenom jednu věc z dekorativní kosmetiky.


Určitě jsou v péči o tělo důležité krémy na ruce. Ty nesměly chybět ani u mně ve Francii. Mám tu dva, jelikož oba s mamkou zkoušíme a testujeme. Zatím nejsme ani z jednoho přespříliš nadšené. Oba se rychle vpijou do pokožky a ruce po nich zůstanou pár minut hedvábně, ale opravdu hedvábně hladké. Problém je v tom, že po těch pár minutách, by jste si ruce mohli mazat znovu.

Krém L´occitane, který je tématicky z Provence, voní jemně květinově a připomína mi miminka. Konzistence je trošičku hutnější, ale není to žádná tuhá mast. Ruku opravdu krásně vyhladí, ale nehydratuje. Co si mi na něm líbí hrozně moc, je jeho balení, které je opravdu okouzlující.

Nuxe, Reve de Miel, mi nevoní vůbec. Myslela jsem, že bude opravdu vonět po medu, ale já ho z něj necítím, ale přesto je jeho vůně hodně sladká. Balení má taky moc krásné, krémové a matné. Jen co mě mrzí, že lahvička je naplněná jen do tří čtvrtin. Lahvička je tedy větší a má působit větším dojmem. Ale to je maličkost. Konzistence je o maličko lehčí než u toho od L´occitanu, ale účinky mají hodně podobné.


Potom mi nesmí chybět balzámy na rty, přivezla jsem si tři, ale Babylips jsem někam založila. Na fotce tedy mám jenom můj EOS Pomergranate Raspberry, který opravdu miluju, ale přijde mi, že vůbec neubývá. Je sladký, krásně voní a krásně rty hydratuje. Jako poslední mám Jasmínový Carmex. Mám ten v tubičce, protože ten v kelímku jsem již dpotřebovala. Ten jsem si vzala spíše jako poslední záchranu, a atak doufám, že nebude třeba ho použít :D


Jako další tu je něco, co nemohu zarovnat ani do jedné pomyslné kategorie. Je to suchý šampon od Batiste. První jsem si koupila asi před půl rokem a ihned jsem se zamilovala. Je naprosto skvělý, krásně voní a vlasy i s ním vydrží hezké a hodně déle než bez něj. Je to moje láska!


Posledním produktem, a jediným z dekorativní kosmetiky je rtěnka od Rimmelu. Dostala jsem je minulé Vánoce od kamarádky. Je v odstínu To nude or not to nude? což je naprosto skvělý název. Je to hydratační rtěnka s lehkým shimmerem, takže je naprosto skvělá právě když se nechcete skoro malovat.


To je prakticky všechno, co tu s sebou mám. Vyjímaje ty základní potřeby a tělový sprej.

Doufám, že se vám článek líbil a taky to krásné modré okno :D (hahaha)

Byli jste někdy v Provence? Kde jste byli letos na dovolené? Bez čeho by jste neodjeli?

5 komentářů:

  1. Moc krásný článek! A hlavně ty fotky...

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny clanek :)) Hrozne ti zavidim ^^ ve Francii jsem jeste nebyla :) Ja jsem byla v tom Holandsku a bez carmexu bych tam nedala ani ranu :D A eos jsem mela taky s sebou :))
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Já zase nebyla v Holandsku, moc ráda bych se tam podívala! :D

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)