neděle 9. listopadu 2014

Recenze: Placenta, maska na vlasy


Ahojky, dneska tu pro vás mám další článek! Vím, že je po dlouhé době ale co se dá dělat. Škola je škola :)


 Na parfums.cz jsem si objednávala a chtěla jsem nějakou novou masku na vlasy. Tak jsem našla nějakou nejlevnější a tou se stala maska od Kallosu, jmenuje se Placenta. Upřímně, ten název mě docela překvapil a ani jsem nevěděla co si o ní mám myslet. Našla jsem u ní dvě recenze, jedna byla velmi pozitivní a druhá zase negativní, paní v ní psala, že jí maska velmi zmastila vlasy. Já si ale řekla, že jestli maska dokáže vlasy zamastit, je to přesně to, co potřebuju.

Moje vlasy se normálně mastí. Myju je dvakrát do týdne, ve středu a v neděli a stačí jim to, ale moje konce, jsou strašně přesušené, ani ne  tak lámavé spíše mi upadávají konce. Nutno dodat, že vlasy nijak tepelně neupravuju. Používám oleje masky a pořád je to stejný. Když jsem masku na vlasy nanesla popravé, byla jsem zvědavá co s mými vlasy udělá.


Na vlasech se má nechávat 5-10 minut. Já jí nechávám 7,5 minuty :D Vlasy jsou po smytí hrozné hebké a jako voda. Sice až uschnou už to není tak žhavé, ale mojekonce po nich vypadájí líp a nejsou tak chemlonové. Ovšem moje vlasy potřebují, abych masku dávala opravdu při každém umytí vlasů. Když jsem na to párkrát zapomněla, kvalita mých konců, se vážně hodně zhoršila.

Akorát mě překvapilo, že na parfums.cz píšou, že se maska má na vlasech nechat 30 minut a na samotném produktu píšou 5-10 minut..No asi se jenom spletli.

Na masce se píše, že obsahuje výtažky z pšenice a bambusu, které mají udělat vlasy hedvábné a snadno rozčesatelné.

Teď bych se trochu podívala na složení :)
 (Jsou tu vypsané jenom potencionálně škodlivé ingredience, oznámkovany jako ve škole)
Cyclopentasiloxane - známka: 3 - 4, je to silikonový olej, vyhlazuje vlasy, zabraňuje elektrizování vlasů, zvětšuje objem a dodává lesk, vlasy se po něm lépe rozčesávají.
Dimethiconol - silikon


Sice tedy maska obsahuje dva "Silikony", ale mým vlasům velice pomáhá a moje konečky zachraňuje. Dalším plusem je určitě její cena, koupíte 275ml za 60 korun a 800ml za 87 korun, což je vážně skvělá cena.


Dále bych se přesunula k její vůni. Té jsem se obávala nejvíce a očekávala jsem nějakou zapáchající nevábnou hmotu, vážně :D Nakonec je to normální bílá klasická maska. Já v ní cítím něco citronového, ale těžko říct co to je. Voní hodně čerstvě a její vůně na vlasech přetrvá další den.


Dále bych chtěla probrat balení. Strašně moc se mi líbí kombinace bílé a růžovičervené barvy. Hezké je taky to, že víčko je bílé a maska uvnitř také. Je to maličkost, ale je hezké mít to na vaně :)

Kdybych to měla shrnout, maska mě velice překvapila. Rozhodně bych od ní nečekala, že si jí takhle oblíbím. Určitě jí doporučuje všem, kteří mají vysušené vlasy, lámavé či roztřepené konečky. Hrozně miluju tu masku smývat z vlasů, protože vlasy protékají mezi prsty, a tak si aspoň ve vodě užiju hedvábné vlasy :D Haa :D to jenom tak z mojí hlavy. Tím, že je levná a dobrá, jí může vyzkoušet kdokoliv a já vám jí rozhodně moc doporučuju!

Doufám, že se vám článek líbil!

Do komentářů mi dejte vědět, jaké jsou vaše vlasy a co na ně používáte za masky nebo kondicionéry! :)

5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá super, asi se na ni podívám! vlasy mám tak nějak normální, umývám si je 2x týdně a bohatě to stačí; většinou používám šampón od Glisskuru, je mi celkem jedno jaký, ale teď mám úžasně vonící od Oriflame... :D

    http://gingersmile99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž bych měla tvoje vlasy :D Závidím ti jak barvu, tak i to, že se o ně nemusíš tolik starat :) Díky za komentář :)

      Vymazat
  3. Ja zboznujem veci od Kallosu su lacne a fakt dobre!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher na nakup! Tu:http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Kallosu jen tuhle masku ale chci vyzkoušet další :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)