sobota 4. října 2014

Recenze: Baby Lips



Ahojky, dneska jsem si pro vás připravila další recenzi a bude o relativní novince u nás. Bude o balzámech Baby Lips. Konečně tyhle balzámy přišly i k nám! Já už měla asi rok Pink Punch a teď jsem si dokoupila: Cherry Me, Peach Kiss a Intese Care. Nejdříve vám řeknu něco celkově o všech balzámech a pak o každém zvlášť. 



Spoustu lidem se tyto balzámy vůbec nazamlouvají, ale nemyslím si, že by to bylo jenom tím, že by byl balzám špatnej. Spíš si myslím, že jsme od něj očekávaly zázraky a ty opravdu nedokáže. Ovšem já si balzámky zamilovala, miluju jejich balení, vůni a i jejich působení nebo barvu na rtech.  Určitě od nich nečekejte, že by na rtech byli pigmentované jako rtěnka a k tomu ještě hydratovali a vydrželi. To opravdu všechno neumí.


V oficiálním popisu nepíšou nic moc zajímavého, kromě toho, že by měl hydratovat a chránit vaše rty před sluncem. Co mě překvapilo, je že by měl i osvěžovat.

Tři jsou bezbarvé jenom na hydrataci a tři jsou s nějakou barvou+ by ještě měli hydratovat. Moc se mi líbí, že ty barevné dají rtům jen lehký nádech. Nejhezčí je na rtech asi Peach Kiss, který ale nepoužívám samotný. Dále jsem si moc oblíbila Cherry Me, který je na rtech kouzelný a i hydratuje. Nejméně oblíbený je u mne Pink Punch, který se mi na rtech vůbec nelíbí. Je to taková zářivě růžová a děla hodně zažloutlé zuby. 


Ještě než se vrhneme na každý balzám zvlášť, chtěla bych upozornit na jednu věc, která se mi nelíbí. Jak si balzám nanášíte na rty, tyčinka se v balení hýbe. Je to kvůli tomu, že když balzám vytočíte, že vám celý vyjede ven, to v čem je tyčinka balzámu ukotvená (položená) vůbec nedrží a dost se hýbe. Pak když si mažete pusu, balzám nedrží na svém místě a pohybuje se ze strany na stranu. Tím pádem se balzám po stranách ničí a své vlastní balení a už po pár použitích je na straně odřený, jak můžete vidět na fotce. Ale je to jen detail a používání to nevadí :D



Teď už se vrhneme na samostatné balzámky! :)




Byl to první Baby Lips balzám, který jsem měla.  Jeho vůně mi vyhovuje, ale rozhodně není můj favorit ze všech balzámů. Jak už jsem psala, jeho barva se mi nelíbí na rtech, protože mi dělá docela žluté zuby. Ale i tak ho docela používám a dávám si ho někdy na rty na noc. Když si ho dám ve větší vrstvě, rty mám ráno takové hebčí, než kdybych šla spát bez balzámu. 



Cherry Me

Tenhle Baby Lips krásně voní. Rozhodně mi voní nejlíp, ze všech co doma mám a i se mi nejvíce líbí kombinace barev, kterou má na obale, protože spolu nejvíce ladí. Když ho dáte na rty, zbarví je hezky přirozeně do červena a vydrží tak hodinu nebo dvě. Rozhodně rty nevysušuje. Má příjemnou konzistenci a na rtech hezky klouže, což je rozhodně dobrý :D



Peach Kiss

Tenhle balzám jsem si asi teď nejvíce oblíbila. Když ho dáte na rty, udělá takový bronzový nádech což je teď na podzim super. Má v sobě třpytky, které na rtech zůstanou i potom co se balzám vsákne do rtů. Já ho nejraději používám přes konturku, kterou vyplním celé moje rty a přes to dám tenhle balzám.  Na rtech je to fakt moc hezký. A teď na podzim, ho využiju asi ze všech nejvíc.




Ty průhledné balzámy, na hydrataci se prodávají s kulatou špičkou na rozdíl od těch barvených. Tahle verze špičky mi vyhovuje mnohem více a uvítala bych jí u všech balzámů. Tenhle balzám by měl vonět po mandlích. Upřímně, nevím, jak voní mandle, ale tenhle mi mandle moc nepřipomíná. Ale to je jen detail. Moc mi vyhovuje film, který na rtech dělá. Je pravda, že moc dlouho tedy nevydrží. Ale hydratuje docela dobře. 


To je tedy všechno o Baby Lips balzámech!



Do komentářů mi napište, jestli jste si už nějaký balzámek koupily a jak vám vyhovuje! :D



16 komentářů:

  1. super recenze! já mám doma tři Baby Lips... Pink Punch, Cherry Me a Mint Fresh. Pink Punch jsem si brala s Collosalkou, dokonce jsem dělala i recenzi, a ty zbylé dva mám z Anglie. S tím růžovým to mám stejně. Naopak zbylé dva mám moc ráda. Myslím, že nijak suprově nehydratují, ale barva a vůně jsou dokonalé. Jen mě celkem mrzí, že u nás není ten Grape Vine, protože vypadá moc dobře.¨

    http://gingersmile99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, taky me stve ze u nas jsou jenom ty zakladni, snad se ale k nam postupne dostanou u dalsi :D ja jsem ted strasne nadsena z Peach kiss akorat mi prijde ze voni skoro stejne jako Pink Punch, ale nevim.

      Vymazat
  2. Já jsem si dnes pořídila v DM v akci 2+1 ten modrý, Cherry me a Peach Kiss, který daruju mamce :)
    Jsem zvadavá, jak mi budou vyhovovat, ale balení mají moc krásné ♥
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baleni je strasne roztomile a ta akce v DM je supr!

      Vymazat
  3. Babylips sú teraz všade a asi im ani ja neodolám :D

    Rada by som ťa pozvala na giveaway u mňa na blogu Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenze! :) Já mám doma Cherry me, který mám z Londýna(když jsme tam byli v červnu se školou)..Hydrataje je taková průměrná-na carmex nemá :D, ale odstín i vůně jsou dokonalé♥. Docela bych zkusila ten peach kiss, dneska jsem k němu čuchala v Dmku a vážně hezky voní :))
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak tak koukam, cherry me, je tak nejak nejoblibenejsi a i v Dmku ho meli vybranej :D na carmex nema ani z daleka :D

      Vymazat
  5. Bohužel doma nemám ani jeden, ale kdybych si měla vybrat, asi bych šáhla po Charry Me. :)
    Moc hezká recenze.

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá recenze!!! Zrovna před chvilkou jsem publikovala podobnou, je hezké to číst i z pohledu někoho jiného :)
    btw. hrozně si mě nalákala na ten peach kiss!!!!! ♥
    meow005.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take jsem tu tvoji uz cetla. Je moc pekna. Jsem rada ze jsem te na nej nalakala :D doufam, ze pokud si ho poridis,ntak ti bude vyhovovat :D

      Vymazat
  7. Zatím žádný nemám, ale nejvíc se mi líbí odstín pink punch :)
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  8. krásná recenze, chtěla jsem si koupit Peach Kiss, ale měli ho už vyprodaný, takže teď je jediný který mi chybí.. :D :( ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite si ho kup az ho nekde uvidis, protoze me osobne se libi ze vsech asi nejvic :D

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)