středa 30. dubna 2014

New In: Duben 2014


 Ahojky :D Tak a zase tu máme další New In :D Do prázdnin nám zbývají už jenom dvoje! Utíká to tak rychle :D Už je to skoro rok co jsem se dozvěděla, že jsem přijatá :) Ale teď k článku, původně jsem myslela, že ho vůbec nebudu dělat, protože jsem měla málo produktů ale nějak se to nakonec nakupilo :D


1. NYC Bronzer
Konečně jsem si ho pořídila :¨) Vlastně ho mám už od konce března ale už jsem ho nestihla do New in dát. Je skvělý a vydrží! Kupovala jsem ho v nějaké slevě takže za pár korun super věc!


2. Avon oční krém
Dala mi ho mamka, protože jí nevyhovoval. No mě taky nevyhovuje, je to strašně silikonový a smrdí to. Občas to ale použiju místo báze pod oční stíny, které se na něj kráásně přichytí :)


3. Essence rozjasňovač Bloom me up!
Je nádherný! Na sluníčku se tak nádherně třpytí, má nádhernou barvu a taky hezký potisk. Měl v sobě vyražené třešňové květy! Celkově tahle limitka od  essence se mi hodně líbí! Určitě ho doporučuju vyzkoušet, není drahý a přitom podá vynikající výkon :)


4. Dermacol makeup cover
Dostala jsem ho od eshopu parfums.cz a psala jsem na něj recenzi. Já ho osobně ráda používám jako rozjasnění očního okolí ajako korektor! Není vůbec drahý a vydrží opravdu dlouho :)



5. Rimmel London řasenka Extra Super Lash Waterproof
Také jsem jí dostala od parfums.cz za což moc děkuji a také se objevila v recenzi :) Mám ji už podruhé a moc mi vyhovuje. Nejlepší na ní je, že je opravdu voděodolná :)


6. Mono stín Stila
Strašně moc jsem sháněla matný hnědy stín, ale prostě v drogétii žádný takový není, no ne? Takže jsem si ho nakonec objednala. Vybrala jsem tento od Stila v odstínu 211A Coco :) Je dobře pigmentovaný a jemně namletý, ovšem nepáší. Krásně se s ním blendí :)

Takže je to opět všechno, doufám, že se vám článek líbil! Jako příští článek můžete očekávat Narozeniny Blogu a GIVEAWAY! Takže myslím, že se máte na co těšit :)

Tentokrát po vás budu chtít abyste mi dolů napsaly, jaký je váš oblíbený matný hnědý stín! A od jaké značky je :)

5 komentářů:

  1. ten dermacol make up mám taky, používám ho jako korektor. Rozjasňovač od Essence vypadá podobně, jako z té limitky Twilight!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako korektor je nejlepší :D Asi je to možný :D ono asi taky neni možný aby káždá limitka byla úplně originální :D

      Vymazat
  2. Já miluju dva hnědé matné stíny z mé paletky NAKED od Urban Decay ... a jinak po tom bronzeru od NYC taky koukám delší dobu :) možná si ho pořídím a moooc bych chtěla ten makeup cover od Dermacolu,jelikož na něj také pořád slyším a čtu kladné recenze,mrzí mě ale,že se nedá sehnat normálně v drogérii.. :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Naked paletku ti hodne závidím! O.o Určitě ho vyzkoušej, je vážné super :D A dermacol cover se prodává normálně v drogeriích akorát já u nás nikde nemohla sehnat světlej odstín a tak jsem si ho objednala :)

      Vymazat
  3. Ten bronzer od NYC jsem dneska dostala v balíčku SWAP a nehorázně jsem se na něj těšila !! Přijde mi strašně fajn :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)