čtvrtek 3. dubna 2014

My Everyday Makeup Routine


Ahojky, dneska jsem se rozhodla povědět Vám o mé každodenní makeupové rutině :) Není toho moc spíše málo. Tohle je spíše takový můj základ, který použiju kdykoliv, co jdu ven (většinou) :D Když mám více času použiju tvářenku, bronzer či rozjasňovač a když mám náladu trochu si pohraju se stíny!

Produkty jsou očíslovány v pořadí, ve kterém je používám :) Zařadila jsem sem i můj denní krém..


1. Avon Naturals Face Hydrating Peach and Cotton face cream
Psala jsem o něm už v jednom článku a asi se budu opakovat. Je super lehký, hezky se vstřebává a pleť zanechá krásně hladkou a jemnou. Používám jej ráno, ještě před make-upem.



2. Dermacol Imperial makeup
Také už jsem o něm psala, ale opakování je matka moudrosti! Na mě je celkem hutný, snesla bych klidně i lehčí ale jinak je super. Stačí ho opravdu málo na celý obličej a udělá krásný matný finish. Strašně mi ale vadí jeho vůně...Je strašně cítit i na obličeji! Má krásný obal a koupila jsem ho jenom za 100, což je na makeup téhle kvality dost nízká cena.



3. Dermacol make-up Cover
Jako většina ho nepoužívám jako makeup ale jako korektor :D na kruhy pod očima je úplně bezvadný. Všechno zakryje, vydrží a nešupinkovatí, s čímž mám u většiny korektorů problém. I na pupínky je super, ale už to není ono :)



4. Rimmel London Stay Matte
Jak už jsem říkala, tento pudr mi nevyhovuje a nechápu všechno to šílenství kolem něj, ale jednou jsem si ho koupila a tak ho dopoužívám. Největší problém je, že na mojí mastnější pleti vydrží sotva dvě hodiny, potom se lesknu jak prasátko :D Ale je to jen můj osobní názor!



5. Color Tattoo 24 hr 
 Jsou to mé lásky, poožívám je vážně pořád a už jsem se dostala na dno :( Mají úžasnou taupe barvu, a jsem s nimi spokojená jako všichni ostatní! Chtěla bych si koupit ještě zlaté, ale přeci jen, s mým měsíčním kapesným to je velký nákup :D


6. Rocket Volume Expres Mascara
Mám jí už asi 5 měsíců a stále je plně funkční. Po té delší době mi ale vyhovuje čím dál víc. Lépe se mi pracuje se sušší řasenkou. Na to, že má velký kartáček, mi udělá pěkné řasy ale znovu bych si jí už nekoupila. Více mi vyhovují malé kartáčky.. 

To je pro dnešek všechno a do komentářů mi napište, jaká je vaše makeupová rutina! :)

7 komentářů:

  1. Stay Matte za 59 Kč!!?? To si ho asi objednám...ještě uvidím, jak to tam bude s poštovným a když, tak něco přihodím a objednám si věcí věcí...nádherný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš strašne nádherný blog♥a tvoje články ma veľmi zaujali:)hneď si ťa pridám k lokalite môžeš aj ty bola by som moc rada:D
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké, také používám Dermacol make-up Cover, ale jen jako korektor na pupínky.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. U mňa sa make-up skladá z korektoru, make-upu, očných tieňov, riasenky a očného tieňa na úpravu obočia. Na pery používam buď len balzam alebo rúž, lesky som momentálne obmedzila. Všetko to ešte zafixujem púdrom transparentným sypkým, momentálne značky Catrice. Podkladový krém používam v zime, v lete sa mi pleť prirodzene sama mastí dosť, krém ako podklad nepotrebujem.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)