neděle 19. července 2015

Oblíbenci: Červenec 2015


Už je to hrozná doba, co jsem nevydala Oblíbence :) A teď jsem nějak dostala chuť vám ukázat věci, bez kterých se v Červenci neobejdu (ano, vím, že ještě neskončil :D). Doufám, že se vám oblíbenci budou líbit a teď už jdeme na to!


Suchý šampon od Batiste
Koupila jsem si ho poměrně nedávno a dost mě mrzí, že už ho mám na dně. Určitě ho znáte od spousty blogerek a i já se přidám do řady těch, kteří tento suchý šampon milují. Je dokonalý, úžasný a skvělý!

Jeho aplikace je jednoduchá a díky tomu, že mám světlé vlasy ani není potřeba, abych šampon vyčesávala z vlasů. Když nám netekla teplá voda, díky němu jsem si uchovala hezké vlasy CELÝ jeden týden, což považuju za mega úspěch! Pro něj :D Krásně voní a určitě si potom koupím další, asi ten třešnový.



Lush Tuhý Šampon Seanik
Rozhodovala jsem se mezi dvěmi jejich tuhými šampony a nakonec vyhrál tento, Seanik, který se mi více hodil k létu. Proč? Jeho jméno, je azurově modrá barva, řasy (asi), které z něho trčí ven :) Krásně letně svěže voní.

A jak jsem spokojená? Je to mega nejlepší šampon! Zamilovala jsem se do něj. Skoro vůbec neubívá. Když jsem si ho kupovala, byla jsem zvědavá hlavně na jeho aplikaci. Bála jsem se, že nebude pěnit a aplikace bude těžká. Vůbec ne, stačí jen 'pomydlit' vlasy a pak jen napěnit a umít. Aplikace je mnohem jednoduší, už jenom kvůli tomu, že nemusíte nic nabírat do ruky, patlat se s ním. Mamka si ho taky zamilovala! Určitě není můj poslední, jako další plánuju Jason and the Argan Oil.


Balea Melounové Tělové mléko
Už ho mám docela dlouho, ale teď na léto je naprosto skvělý. Má lehkou konzistenci a rychle se vsákne, ale myslím, že nohy nijak moc nehydratuje, jen potom celá krásně voním :D Ale meloun a léto je skvělá kombinace.

Nemůžu najít ten vajíčkový :D

Balzám na rty EOS
 Tak co k němu říct, že? :D Používám ho hlavně kvůli jeho UV ochraně, ale i kvůli hydrtaci, protože teď v létě mám opravdu hodně vysušené rty. Samozřejmě, jeho krásné balení mě uchvacuje pořád :D A jako nejlepší beru jeho náááádhernou vůni a chuť, která je sládká a opravdu bych ho nejraději snědla. Takže vám ho můžu určitě všem doporučit! S jeho sehnáním už nebude takový problém, protože ho už najdete na skoro každém eshopu :D


Laky na nehty Miss Sporty
Mám je ráda celoročně a je to moje oblíbená značka na laky na nehty, ale dneska budu mluvit konkrétně o dvou odstínech. Jeden je modrý jako nebe a druhý je meruňkově oranžový (ach, jak poetické). Modrý je v odstínu 456 a oranžový 541. Oranžový používm hlavně na nohy, kde vypadá naprosto skvěle a dokonale. I přes jejich cenu, vydrží strašně dlouhu. Prostě se milujeme :D


Olejíček na vlasy Pantene
Sluníčko vysušuje vlasy a ještě víc, moje i normálně vysušené konečky. Používám ho na noc ve větším množství, abych se ráno nevzbudila s mastnými vlasy, ale jen krásně vyživenými. Já nevím, ale strašně divně mi voní :D Jeho konzistence je spíše lehčí, ale já jsem s ním naprosto spokojená.


Opalovací krém (hahaha :D)
Vím, že je to pro strašně moc lidí naprostá samozřejmost, ale já se normálně opalovákem nemažu. Začala jsem si toto léto mazat nohy, protože kdykoliv vylezu na slunce, strašně mě začnou svědit nohy. Nevím jestli to je alergie na sluníčko nebo jen podrážděná kůže od holení, ale opalovací krém mi na to hrozně pomáhá.


Moje Domácí Tělové máslo
Jelikož jsem začala vyrábět svojí domácí kosmetiku, recepty na ní najdete TADY. Vyráběla jsem si ho v samých začátcích. Mažu si s ním nohy po každém holení. Voní mi strašně sladce a nohy krásně vyživí. Miluju, jak se mi po namazání jemně lesknou :D Jsem s ním naprosto spokojená a hrdá sama na sebe :D


Tělový sprej od Avonu, Růže s čokoládou
Miluju je a není to žádná novinka. Prostě se s nima stříkám přes celý rok. Vůbec nevydrží a ani po něm nevoníte, ale jen pro ten pocit. Když se stříkáte, cítíte jeho vůni, tím to sice končí, ale miluju to. Nevím, miluju je i přesto, že nějak nefunguje. Ale hlavně skvěle voní!


Deodorant Nivea, Pearl and Beauty (hahaha :D)
No jasně, léto bez deodorantu? Asi těžko. S tímto konkrétně nejsem nijak spokojená, ale jsem odhodlaná ho dopotřebovat. Krásně voní. Vážně, deodorant je tak nezajímavá věc...

A nakonec věci, na které jsem zapomněla :D


 1. Tea tree water Lush - skvělá na osvěžení 
 2. Zmatňující báze od Essence - opravdu zmatňuje, miluju jí


 3. Wreck This Journal - sice to není kosmetika, ale na léto super, nikdy se nenudíte :D

To bude asi všechno z mých oblíbených produktů! Doufám, že se vám tento článek bude líbit. Pokud by jste chtěli, udělám oblíbence s oblečením, kterého je taky dost :D

Máte nějaký z těchto produktů? Vyhovuje vám? Co je váš nejoblíbenější produkt na Červenec?

6 komentářů:

  1. Asi si taky koupím destrukční deník :D

    OdpovědětVymazat
  2. Batiste suchý šampón je super, ja mám variant pre hnedé vlasy a som maximálne spokojná. Či máš alergiu na slnko to neviem, ja sa natieram vždy, lebo sa nechcem spáliť, potom by ma všetko svrbelo a bolo by to ešte horšie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu pro hnědé chci koupit mamce k Vánocům. S tou alergií také nevím, asi si zajdu k doktorce, abych měla jasno :D

      Vymazat
  3. Ahoj ;). Mam od tohohle batiste uz druhy baleni a porad si myslim ze je to proste pecka! Tuhy sampon jsem jeste nezkousela, jen jsem o nich cetla, ze se po nich masti vlasy mene. Hrozne pekny clanek Kaci ^^. Takove "rychlorececenze" nebo proste oblibence mam rada, nerada je pisu ale rada je ctu :D. Tak uzivej prazek dal :))
    http://nellylove99.blogspot.cz btw jestli sledujes jeste blog, mam trochu pozmeneny design :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti hrozně moc! Moc si mě tímto komentářem potěšila :) Tvůj blog určitě stále sleduji :D Budu dělat takové články častěji.

      Vymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)