úterý 16. června 2015

Weleda 7 denní vyhlazující kúra v ampulích a olej proti celulitidě


Dneska tu opět mám něco pro starší kategorii žen, oba produkty jsou od Weledy a zkoušela je moje mamka. Na začátek vám jenom můžu prozradit, že s oběma produkty velice spokojená, ale více jí vyhovuje olej protoi celulitidě, o kterém si mamka zjistila, že patří k nejlépe hdnoceným přípravkům proti celulitidě!

A teď se podívejme na každý produkt zvláště.


Weleda růžový pleťový olej v ampulích 7- denní vyhlazující kúra
Jako první bych tento produkt pochválila já a to kvůli tomu, že je ohromně fotogenický :) Ampulky se nacházejí v růžovém obalu, který se otevírá jako knížečka a vevnitř jsou vedle sebe poskládány ampulky s růžovým olejem, který má nažloutlo barvu. Ampulky nebyly velké, ale mamka je používala na dvakrát, takže jí vydržely na 14 dnů namísto 7.


Ampulky se otevíraly tím způsobem, že jste vršek odlomily podle čárky, která na vršku byla nakreslená. Odlomit šla lehko, ale měla jsem strach, aby jsem se nepořezala, ale mamce se otevíraly dobře.


Mazala si s nimi krk i obličej a říkala, že jí oleje stačilo hodně maličko. Sama s ním byla velice spokojená, ale říkala, že sama by si je znovu nekoupila, ale měla pocit, že kůži má opravdu vyhlazenější a napnutější než předtím.

Olej nádherné voní, po růžích, jen mě překvapilo, že je silně žlutý.


Weleda Olej proti celulitidě
Stejně jako ampulky se olej nacházel v papírové krabičce, která měla zelenou barvu. Lahvička od oleje je lahvově zelená a tvar má podobný useknutému trojúhleníku (jinak to opravdu popsat nedokážu). Vylévá se z hrdla volně a není zakrytý, žádnými plasty, jako to bývá obvyklé, což máma povauje za mínus.

Teď k samotným účinkům oleje. Ze začátku byla mamka vážně nadšená, že měla pocit, že po pár použitích celulitida ustupovala. Potom, ale účinek ochaboval, ale to se dalo čekat, protože si na to její kůže zvykla. I přesto, je máma velice spokojená a myslím, že výsledky jsou znatelné.

Mně osobně olej voní, ale ampulky voní os 100% lépe, růžový olej má lepší aroma, no :D

Celkové shrnutí
U obou produktů se máma dočkala slibovaných výsledků a to je rozhodně zásadní plu, protože když už si něco kupujete, očekáváte od toho, že věc bude fungovat. Myslím, že olej si bude chtít koupit znova, u ampulí si už není jistá ani ona ani já. Přece jenom, v ampulkách je maličko oleje a cena není úplně nejlevnější (289Kč). Olej na celulitidu také není nejlevnější (424Kč), ale u něj byly výsledky znatelnější.

Myslím, že pokud chcete od Weledy něco vyzkoušet a patříte do cílové skupiny těchto produktů, vyzkoušejete je. Třeba jeich šampony nenadchly ani mě a ani mamku, protože nám oběma zacuchávaly vlasy a měly jsme je po nich hodně vysušené a chemlonové.

Rozhodně mi dejte vědět, jestli máte s nějakými podobnými oleji zkušenost, protože já v poslední době i s mamkou moc ráda používám spoustu různých olejů i olejíčků a obě jsme moc spokojené!

Do komentářů mi tedy napište, jestli jste někdy zkoušely tyto konkrétní produkty či jaký jiný olej by jste mi doporučily, že vám vyhovuje.



2 komentáře:

  1. Tento olej na celulitidu jsem také zkoušela a byla jsem moc spokojená! Rozhodně všem diporučuju!

    OdpovědětVymazat
  2. Olej na celulitidu používám už několik let a též mohu jen doporučit. V každé prodejně, kde prodávají Weledu se můžete zeptat na tzv. pumpičku, která se dá přišroubovat na jakýkoliv uzávěr skleněné lahvičky, v nichž se prodávají od Weledy i jiné výrobky, aplikace je pak mnohem snadnější. Super dávkují, nemusíte sahat mastnýma rukama na sklo, protože to samozřejmě klouže. Pumpička stojí kolem 50,- Kč, určitě doporučuji si jí pořídit. Vypadá takto: http://www.weleda.cz/cistici-pletova-pece/92-davkovaci-pumpicka-na-pletova-a-pestici-mleka.html

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)