úterý 17. června 2014

New In: Květen 2014


Ahojky, s velkým spožděním tady jsou New In za květen. Škola končí za necelé dva týdny a v mých známkách bylo určitě co dohánět a tak jsem nějak neměla ani čas ani chuť je sepsat. Důvod je taky to, že tento měsíc bylo hodně produktů a tak jsem se článek rozhodla podat trochu jiným způsobem, než jste zvyklý o tohoto konceptu článků.


Jako první ty máme tenhle gel z Rossmanu od jejich značky Rival de Loop. Gel skvěle dlíčí to jo ale neuvěřitelně lepí. A není to jen malinko, že bych si něco vymýšlela, ale když po odlíčení tímto gelem dáte prst na obličej, normálně se vám k němu přilepí :)


Toaletní vodu z Ives Rocher už znáte z články, co jsem dostala k narozeninám. Ráda jí používám a opravdu nádherně voní, sice moc nevydrží ale to od ní ani nikdo nečeká :) Olivové mléko jsem dostala k narozeninám od kamarádky a musím se přiznat, že jsem ho ještě ani jednou nevyzkoušela...Ale určitě bude skvělé k moři na nohy :)


Tyhle štětce též znáte z článku o narozeninách. V komentářích si někdo psal o nějaké detailnější foto, tak jsem se je snažila nafotit z blízka :) Jsou super a hebký, ani moc nepelichají.


Už jsem si nakoupila produkty na léto, je to pudr NYC, který jste mohly vidět v mém wishlistu  a catrice camouflage cream v tom nejtmavším odstínu a to 030. Myslela jsem, že je začnu používat až o prázdninách ale nějak jsem pudru neodolala a opálila se už před prázdninama tak, že je na mě ten catrice camouflage cream dobrý :) Obojí jsou to super věci!


Dále tu máme dva laky, jeden jste mohly vidět v oblíbencích, tím je lak Gabriella Salvete Stars Enamel v odstínu Azzurro. Je nádherný a na nehtech vyrží neuvěřitelně dlouho. Druhým je lak od essence, který jsem taktéž dostala k narozeninám. Má nádhernou zelenou barvu, moc dlouho tedy nevydrží ale co se dá dělat :)



Korektor v tužce od MAC..Ach, je skvělý ale povím vám, že znova bych si ho nekoupila. Barva je to skvělá, to se mu musí nechat ale výdrž? Strašně se mi slévá do vrásek a s tím já problém s žádným jiným korektorem neměla..Prostě jsem s ním tak napůl spokojená.Mohlo to být lepší.



Blending brush od essence. Sháněla jsem ho strašně dlouho, protože ho nikde nemají ale pak jsem ho sehnala. Je dobrej, jemnej,malej, což je pro mé oko skvělé. na fotce máte jeho velikost porovnanou z nehtem na ukazováčku. Akorát ten můj kousek dost pelichá. kamarádka ale zase říkala, že ten její vůbec. Divné, no.


A toje všechno, zase tak strašné to nebylo a já doufám, že se vám můj článek líbil.

Do komentáře mi napište, jestli si taky kupujete nějaké produkty speciálně na léto! A kam se chystáte o prázdninách :)
 

8 komentářů:

  1. Na léto si nic speciálního nekupuji :) jen nosím víc rtěnky a barevnější nehty ;) chystám se do Chorvatska a ty? .. Jinak ten pudr a korektor taky mám a jsou super ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr a korektor jsou moje svaté grály! Já se chystám taky do Chorvatska, tam je to nejlepší :)

      Vymazat
  2. Super věci! Ten korektor od catrice.. áááá tak dlouho ho sháním a pořád na něj né a né narazit :/ Jinak v létě se chystám s BFF sem: http://www.haha.cz/ A už se strašně těším :D A ty???

    www.meow005.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že ho s Kájou nemůžete sehnat, dlouho už přemýšlím, že vám je koupím a pošlu balíčkem :D Užijte si to :) Já jedu do chorvatska :)

      Vymazat
  3. Ahoj na leto určite nejaké krémy :) opalovacie tiež :) .. a veľmi farebné laky na nechty :D
    Cez leto sa chystám ísť na brigádu a ak sa podarí tak niekam možno aj na dovolenku ale to ešte nemám naplánované

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opalovací krmy jsou samozřejmost, přesto je používám jen minimálně. Opálím se rychle a pak už se nespálím. Ať ti dovolená vyjde! :)

      Vymazat
  4. Krásné věcičky :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY :)
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  5. Super kúsky :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)