pátek 21. února 2014

Wishlist: Únor 2014



Ahojky :D Tak jsem se také rozhodla zpracovat můj wishlist :) Snad se vám bude lbit :)

(web)
                                        
1. MAC Mocha Powderblush
Mám ji objednanou takže by v nejbližší době měla snad dorazit :) Líbí se mi strašně moc její barva a podle obrázků na tváři působí hezky přirozeně. Tak snad se dočkám a přijde mi :)




(web)

2. Essence rozjasňovač love letters
Určitě všichni tuhle limitku známe. Měla být dělaná jako na valentýna. Tenhle rozjasˇvač mě zaujal především svojí barvou, kterou jen tak v drogerii nenajdete a taky má na sobě vyrytý krásný text :)
 
(web)
3. Bronzer NYC
Všichni si ho chválí a na fotkách mi přijde fakt povedený. Ani není tak moc do oranžova a je matný a za pár korun. Na ten si určitě v nejbližší době počíhám :D

(web)

4. Blending brush by H&M
Asi před dvěma měsíci jsem si v HMku koupila duo štětců na makeup a pudr můžete jej vidět v článku co si s sebou beru na hory :) už jsem si na ten šětec sahala a je fakt heboučký a na blendění by mohl být super :)

(web)
5. Zlaté Colour tattoo (eternal gold)
 Poslední dobou jsem se do nich zamilovala a myslím, že je doma musím mít. Není to tak, že bych toužila přímo po nich ale je to pro mne levnější alternativa od stínů od Chanelu, Illusion d'ombre v odstínu vision :)

(web)

6. Pudr F&F
Už jsem ho jednou měla ale pak jsem si pořídila pudr od Rimmelu, který je dvakrát tak drahý a mě osobně vůbec nevyhovuje. Ještě bych možná zkusila pudr od NYC ale radši půjdu na jistotu :)

Dolů mi určitě napište jaké máte zkušenosti s věcmi na mém wishlistu a také co je na vašem wishlistu č.1 :)

8 komentářů:

  1. Taky uvažuju, že si koupím ten bronzer od NYC bylo na něj opravdu hodně dobrých recenzí a v Roosmannu ho teď mají v akci myslim že nějak 60-70 kč teď přesně nevím.. :) A ta tvářenka od MACu vypadá strašně krásně!! Určitě pak napiš recenzi!! :)

    http://www.meow005.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee to je super :D Díky za info :D Asi si tam pro něj co nejdřív dojdu :D Ale ještě bych si chtěla pořídit nějaký menší skosený chlupatý štětec :DD Mám jenom velký a ten je celkem hrubý a velký :D

      Vymazat
    2. Jo a TAGla jsem tě u mě na blogu, tak se kdyžtak koukni.. :) http://www.meow005.blogspot.cz/2014/02/tag-jedno-slovo_24.html

      Vymazat
    3. Jo a TAGla jsem tě u mě na blogu, tak se kdyžtak koukni.. :)
      http://www.meow005.blogspot.cz/2014/02/tag-jedno-slovo_24.html

      Vymazat
    4. Určitě se kouknu :D A Snad i TAG udělám :D

      Vymazat
  2. Ta tvářenka od Essence vypadá dobře. :) Kočko ráda bych tě pozvala na giveaway, která zrovna běží u mě na blogu. :) O co se hraje zjistíš až tam, ale výhra určitě stojí za to!
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo super :D Ale je to rozjasňovač :D A promiň zúčastňuju se jenom giveaway na blozích, které mám opravdu ráda :) promiň :D

      Vymazat
  3. Ta tvářenka od Macu má nádherný odstín:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za všechny komentáře :)